Demokrat Zafer

Türkiye’nin Öncü Kozmetik Markası Mcrepito, Dijip360 İle Güçlerini Birleştiriyor

Türkiye’nin önde gelen kozmetik markalarından Mcrepito, marka danışmanlığı ve dijital pazarlama alanlarında uzmanlaşmış Dijip360 ile stratejik bir iş birliğine imza attı. Gülden Şenolan ve Burcu Karadağ’ın liderliğindeki Dijip360, Mcrepito’ya marka danışmanlığı ve dijital pazarlama stratejileri konusunda yenilikçi ve bütünsel çözümler sunmayı hedefliyor.

Mcrepito’nun kurucusu Ecz. Meral Uludağ, iş birliği ile ilgili yaptığı açıklamada, “Dijip360’ın marka danışmanlığı çözümlerinden yararlanmanın marka strateji ve 360 derece pazarlama planlama açısından birçok katkısı olduğunu fark ettik. Bu iş birliği, markamızın büyüme potansiyelini en üst düzeye çıkarmak adına önemli bir adım” dedi.

Mcrepito’nun Yeni Pazarlama Hikayesi: Dijip360 İle Başlayan Değişim Rüzgarı 

Dijip360’ın marka danışmanlığı kapsamında sunduğu marka analizi, strateji, aksiyon planı ve operasyon süreçleri ile dijital pazarlama analizi, strateji, medya planı ve operasyon süreçleri gibi çok yönlü çözümler, Mcrepito’nun kurumsal kimliğini sürdürülebilir bir şekilde büyümesine katkı sağlıyor.

Gülden Şenolan ve Burcu Karadağ, bütünsel pazarlama yönetimi konusunda bir araya gelerek Mcrepito’nun sektördeki potansiyelini ön plana çıkarmayı amaçlıyor. İş birliği sonucunda elde edilen başarılar arasında etkili bir marka stratejisi ile %45 oranında zaman tasarrufu, doğru pazarlama planlaması ile %75 oranında bütçe tasarrufu ve marka danışmanlığı hizmeti ile %65 oranında marka değeri artışı bulunuyor.

Dijip360’ın özelleştirilmiş hizmet anlayışı, her markanın özel ihtiyaçlarına ve beklentilerine yönelik çözümler sunarak sektörde fark yaratıyor. Mcrepito gibi markalar, Dijip360’ın deneyimli ekibiyle bir araya gelerek pazarlama stratejilerini güçlendirmenin avantajını yaşıyor.

Bu iş birliği, Türkiye’nin kozmetik sektöründeki markalar arasındaki rekabeti daha da kızıştırırken, Mcrepito’nun Dijip360 ile attığı adım, sektördeki diğer markalara da başarıya giden yolda ilham kaynağı olabilir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ