Demokrat Zafer

Nilüfer Belediyespor rahat kazandı

Hentbol Erkekler Süper Ligi 5. hafta maçında Nilüfer Belediyespor Erkek Hentbol Takımı, rakibi MYK Hentbol’u rahat bir oyunun ardından 30- 24 yendi.

Nilüfer Belediyespor, rakibi MYK Hentbol’u Üçevler Spor Tesisleri’nde ağırladı. Maçın ilk dakikalarında her iki ekip de oyuna kontrollü başladı. Maçın 10. dakikası 5-4 Nilüfer Belediyespor’un üstünlüğü ile geçildi. 10. dakikadan sonra oyunu rakip alana yıkan Nilüfer Belediyespor, rakibine oyun üstünlüğünü kabul ettirdi. Bulduğu atakları gole çeviren mavi yeşil beyazlı ekip, ilk yarıyı 17-11 önde tamamladı.

Maçın ikinci yarısına da baskılı başlayan ev sahibi Nilüfer Belediyespor oldu. Uyguladığı sert savunma ile rakibine aradaki farkı kapatma şansı tanımayan Nilüfer’li hentbolcular son 10 dakikaya 26-20 önde girdi. Maçın son 10 dakikasında genç oyunculardan kurulu bir kadro ile sahada yer alan mavi yeşil beyazlılar maçtan 30-24 galip ayrıldı.

5 maç sonunda 3. galibiyetini elde eden Nilüferli hentbolcular puanını 6 ya yükseltti. Nilüfer Belediyespor önümüzdeki hafta 22 Ekim 2021 Cuma günü, deplasmanda İzmir Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ