Demokrat Zafer

Gürsu’nun Kaderini Değiştireceğiz!

Yeniden Refah Partisi Gürsu İlçe Başkanlığı açıklama yaptı, Gürsu Belediye Başkan Adayı Fehim Topçu’nun kahvaltılı basın açıklamasına İl Başkanı Murat Kolancı, Genel Başkan Yardımcısı Naim Öztürk, İl Sorumlusu Talip Sucu, belediye başkan adayı ve yöneticiler katıldı. Partinin gelecek vizyonu hakkında bilgilendirme yapıldı.

Başkan adayı Fehim Topçu; “Biz ülke siyasetine yeni bir ses, yeni bir kan getirdik. İnşallah hem Gürsu’da hem Bursa’da hem de tüm Türkiye’de Yeniden Refah Partimiz yetkiyi alacak ve ülkemizi bu buhranlı süreçten kurtaracak. 20 yıldan beri aynı zihniyetle yönetilen Gürsu’nun kabuğuna sığmayan enerjisine rağmen demirden bir kafesle büyümesini engellenmesi 100 binden fazla nüfusa sahip Gürsululara bu hakarettir! Bu anlayışı Milli Görüş yırtıp atacaktır!” dedi.

İl Sorumlusu Talip Sucu ve İl Başkanı Murat Kolancı’nın konuşmaları sonrasında Genel Başkan Yardımcısı Naim Öztürk; “Bir futbol maçında hakeme uygulanan fiziki şiddet nedeniyle Türkiye2yi ayağa kaldırıp, birkaç gündür verdiğimiz şehitlere ağlamayanlar bizden değildir! Filistin’de yaşanan sivillere uygulanan şiddeti ve katliamları kınıyoruz. 17 ilçe ve 1 Büyükşehir’de öz evlatlarımızla seçimlere partimizle birlikte müstakil olarak gireceğiz. Adaylarımız belli. 31 mart akşamında milletimiz 1994 ruhunu bizlere yani Yeniden Refah Partililere yaşatarak belediyeleri bizlere teslim edecektir. Belediyelerin borçları devlet bütçesi ile yarışıyor. O nedenle biz hazırız. ” dedi.,

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ