Demokrat Zafer

BAKANLIĞIN HİMAYESİNDEKİ KİMSESİZ ÇOCUKLARIN DEMİR SOPALARLA DÖVÜLMESİNİN NASIL ÖRTBAS EDİLDİĞİNİ, YÖNETİCİLERİ NASIL ÖDÜLLENDİRDİĞİNİ TEK TEK BELGELERİYLE AÇIKLAYACAĞIM

AV. SEVDAGÜL TUNÇER, “BAKANLIĞIN HİMAYESİNDEKİ KİMSESİZ ÇOCUKLARIN DEMİR SOPALARLA DÖVÜLMESİNİN NASIL ÖRTBAS EDİLDİĞİNİ, YÖNETİCİLERİ NASIL ÖDÜLLENDİRDİĞİNİ TEK TEK BELGELERİYLE AÇIKLAYACAĞIM”

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Av. Sevdagül Tunçer’in sosyal medya platformu X hesabından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş hakkında yaptığı paylaşımla gündeme damga vurdu! 

Av. Sevdagül Tunçer: Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanının nasıl kadın düşmanı olduğunu, bakanlığı nasıl cemaatlere teslim ettiğini, bakanlığın himayesindeki kimsesiz çocukların demir sopalarla dövülmesinin nasıl örtbas edildiğini, yöneticileri nasıl ödüllendirdiğini tek tek belgeleriyle açıklayacağım.

1-Türkiye’nin 81 ilinde düzenlenen Aile Çalıştaylarının Gaziantep Ayağı: İlâhiyat Fakültesi Dekanının moderatörlük yaptığı çalıştayda boşanmanın toplumumuzda yeri olmadığı, kadınların annelikten daha yüksek bir mertebesinin bulunmadığı, temel görevinin çocuk bakımı olduğu, kadının ev içinde kalması gerektiği gibi skandal tartışmalar yürütülüyor. Yine İlahiyat mezunu olan Gaziantep Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa YILDIRIM, işe giden kadını çocuğunu bakıcıya bıraktığı için suçluyor, hatta çocuk işçiliğinden bile kadınları sorumlu tutuyor.

Bakan hanımın haberi yok mu dersiniz? Tabi ki var. Peki ne yapıyor? Benim “kadınları eve hapsedemezsiniz” dediğim tweeti, öyle bir amacımız yok diyerek yalanladıktan 1 hafta sonra bu adamı ödüllendirerek, Ankara’ya daha da yakınlaştırmak için Kayseri İl Müdürü olarak görevlendiriyor.

2- Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Konya İl Müdürü Abdullah NEŞELİ: Yine İlahiyat Fakültesi mezunu. Görevlendirildiğinden bu yana Konya’dan ev tutmuyor, otelde de konaklamıyor.5 yıldızlı otel konseptindeki Meliha Ercan Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezine tabiri caizse çökmüş.

Burada bedava konaklıyor. Yemeğini yiyor, çamaşırlarını, ütülerini kurum personeline yaptırıyor. Videoda: “Devletin parasını bitirme, ikimiz beraber yeriz, ben yerim” diyor yanındakine. Kahkahayı da patlatıyor. Siz kimin parasını yiyorsunuz? Huzurevi bağışçılarının bundan haberi var mı?

3- Akşehir Çocuk Evleri Kuruluş Müdürü Yusuf Bağrıyanık. Kendisine müdür “baba” diyen çocuklardan 9’unu demir sopalarla dövüyor. Yargılandığı dava dosyalarının tamamı elimde. Motto cümlesi: “Gelecekte sorumluluk sahibi gençler için, zopa at”mış. Ne oluyor bu adama dersiniz?

Konya İl Müdürü Bilal Erdoğan, Çocuk Hizmetlerinden Sorumlu İl Müdür Yardımcısı Hatice OFLAZ tarafından korunuyor. (Hatice OFLAZ, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim ALTAY’ın ablası) Uyarı gibi basit bir cezayla da konu kapatılıyor.

Yusuf BAĞRIYANIK, kendisi uyarı cezası ile kurtarıldıktan sonra Bilal ERDOĞAN’a “yükümüzü hafiflettiniz, bizim yüklerimizi kendinize aldınız” şeklinde tweet atarak bağlılığını ve teşekkürünü belgeliyor.

İşin daha da vahimi şikayetçi olan çocuklar davranış bozukluğu vardır, hiperaktiftir şeklinde usulsüz tanılar konularak başka çocuk evlerine nakledilerek cezalandırılmış. Diğer çocuklar da dayak yediğinizi söylerseniz sizin de başınıza bu gelir denerek korkutulmuş ve susturulmuşlar

3- Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Afyonkarahisar İl Müdürü Bilal ERDOĞAN Konya’da İl Müdürüyken dayakçı müdürü kollayan Bilal Erdoğan, aynı zamanda tam bir kadın hakları düşmanı. Kocana kadınlık et, rızkını verir diyor. Kadınları köle olarak gören bir Aile Bakanlığı İl Müdürü!

Bakan Hanım, Süleymancı olduğunu her yerde söylemekten çekinmeyen bu şahsa arkanda ben varım seni memleketime atayacağım diyerek Afyonkarahisar’a İl Müdürü olarak atıyor. Yusuf Bağrıyanık’ı kurtaranlardan Nurettin Ulaş da 2 gün önce Aksaray İl Müdürü yapılarak ödüllendirildi.

Sosyal hizmetlerle uzaktan yakından alakası olmayan İlahiyatçılar, cemaatçiler, kadın hakları düşmanları, çocuklara şiddet uygulayan, kamu kaynaklarını sömüren tüm yöneticiler Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında konuşlanmış ve ödüllendiriliyorlar.

Kurum personellerinin attığı tüm şikayet e-postaları elimde. Bakan Hanımın her şeyden haberi var. Açık açık tüm bunları kollayan Aile Bakanının o koltukta işi yok. Halka hesap verecek, istifa edeceksiniz!

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ