Demokrat Zafer

Tülay Şener; ” Çocuklar ve kadınlar için adayım!”

Eğitimci Tülay Şener, CHP’den Nilüfer Belediye Meclis Üyeliği için aday adaylığını  açıkladı.

Tülay Şener, neden Nilüfer Belediye Meclis Üyeliği için aday adayı olduğunu, ”Çağdaş, demokratik ve laik bir eğitimin en doğru eğitim olduğunu savunan ve uygulayan bir eğitimci olarak, uzun süredir değersizleştirilen çocuk, gençler ve kadınlar için değişime katkıda bulunmak istiyorum.” sözleriyle açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Nilüfer İlçe Delegesi ve Cumhuriyet Mahallesi yönetiminde görev alan Tülay Şener, felaketlerde ümitsizliğe direnmek gerektiğine inanıyor ve otoriter topluma karşı en büyük tehdidin kadın olduğunun bilincinde olan bir çocuk gelişimi ve eğitimi uzmanı.

TÜLAY ŞENER KİMDİR?

ÇEK’in eski müdürü…

Nilüfer Altınşehir’de ana okulu işletiyor.

Uluslar arası bir federasyonun üyesi olan Bursa Soroptimist-İş ve Meslek İnsanları Kulübünün 2021-2023 dönem başkanlığını yaptı.

Birinci kademe Golf Antrenörü ve Bursa Golf İl Temsilcisi.

Beş yılı aşkın Almanya-Agusburg şehrinde internasyonal bir okulda sosyal pedagogluk yaptı. Türkiye’ye döndükten sonra, edindiği bilgi ve deneyimini ülkemizin gelecek nesillerini yetiştirecek olan öğretmenlere aktarmak için mezun olduğu üniversite olan Selçuk Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi’nde öğretim görevlisi olarak göreve başladı.

Alanıyla ilgili yazdığı iki kitabı bulunuyor.

2010 yılında severek çalıştığı üniversiteden yine isteyerek erken emekli oldu ve Bursa’ya yerleşti.

Bir özel okulun yöneticiliğini yaparken Uludağ Üniversitesi, ikinci öğretimde derslere girdi.

2012 yılından beri Karatay Üniversitesi ve AKED Eğitim danışmanlığı ortaklığında Türkiye genelinde yürütülen eğitimlerin Montessori ve Regio Emilla eğitimlerini veren eğitimci.

Kurucu müdürü olduğu küçük butik bir Montessori Anaokulunun sahibi.

Evli ve iki çocuk annesi…

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ