Demokrat Zafer

ÖĞRENCİLERİMİZİN VE ÖĞRETMENLERİMİZİN ÇEKTİĞİ BU EZİYET ARTIK BİR SON BULMALI…

İYİ Parti Yenişehir Belediye Başkan Adayı Ercan Özel, bir dramı gözler önüne serdi! Özel; ” Yenişehir Ertuğrulgazi Anadolu Lisesi’nin (YEGAL) giriş kapısının bulunduğu cadde, aylardır belediye yöneticileri için utanç verici bir hal almaya devam ediyor.

Velilerimiz başta olmak üzere öğrencilerimizden, servis şoförlerimizden, okula malzeme getiren tedarik firmalarından hatta ve hatta bazı öğretmenlerimizden bile bu yolun bir an önce bitirilmesi ve çektikleri eziyetin son bulması için telefonlar aldık.
Gelen talepler sonrası arkadaşlarım ile birlikte bugün bölgeye giderek, incelemelerde bulunduk. Çizmelerimiz olmasına rağmen yolda yürümenin dahi mümkün olmadığını gördük. Ayak bileklerimize kadar çamurun içine gömüldük. Okula giriş ve çıkış yapan araçların yaşadığı zorluklara gözlerimiz ile şahit olduk.
Bu caddenin altyapısı uzun süredir yapılamadı ve maalesef biz el atmasak yapılacak gibi de görünmüyor.
KİMSESİZLERİN KİMSESİ, SESSİZ ÇOĞUNLUKLARIN SESİ OLMAK BİZİM İÇİN ŞEREFTİR.
Öğretmenlerimiz devlet memuru oldukları gerekçesiyle, şikayetlerini sesli olarak dile getiremediklerini bizlere ifade ediyorlar. El hak haklılar…
Biz Yenişehir halkına bir söz verdik. Kimsesizlerin kimsesi, sessiz çoğunlukların sesi olacağız dedik. Sözümüzün arkasındayız.
Öğrencilerimizin sağlıklı bir ortamda eğitim almaları onların en doğal hakkıdır. Yerel yöneticilerimiz bir an önce bu sorunu çözmeye odaklanmalı ve gereğini yapmalıdır.
Aksi takdirde 99 gün sonra yapacağımız ilk iş, bu yolu tamamlamak ve öğrencilerimize reva görülen eziyete son vermek olacaktır. Bize bırakmayın ve bu sorunu bir an önce bitirin lütfen.” dedi.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ