Demokrat Zafer

Nereden nereye! “Vizesiz seyahat” dediler, vizeyle gidemiyoruz…

CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, Bursa Uludağ Kadın Basketbol Takımının İngiltere’ye vize alamaması nedeni ile bir açıklamada bulundu.

CHP Bursa'dan, Uludağ Basketbol'un vize alamamasına dair açıklama

Uludağ Kadın Basketbol Takımının İngiltere’ye vize alamamasına dair CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş‘ın açıklaması şöyle:

Nereden nereye! “Vizesiz seyahat” dediler, vizeyle gidemiyoruz…

Türkiye, dünyanın en güçlü pasaportları listesinde 200 ülke arasında 94. sıraya geriledi.

Mülteciler, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olup, ilk iş olarak pasaportumuzla yurt dışına çıktı. Avrupa mültecilerin Türkiye Cumhuriyeti pasaportlarıyla akın akın ülkelerine geldiğini görünce vize şartlarını daha da ağırlaştırdı. Artık vatandaşımız İngiltere ve Avrupa’ya gitmek istediğinde kolay kolay vize alamıyor. Son olarak Bursa Uludağ Kadın Basketbol Takımımız bu engele takılarak 5 basketbolcuyla mücadele etmek zorunda kaldı.

Vatandaşlarımızın hakları her geçen gün izlenen yanlış politikalar nedeni ile eriyor. Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu tam bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’nde mutluluğumuzu, huzurumuzu, özgürlüğümüzü geri istiyoruz. Bunları sağlamak için Cumhuriyet Halk Partisi sonuna kadar mücadele edecek, iktidarı alacak ve gülümseyen bir Türkiye’yi inşaa edecektir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ