Demokrat Zafer

Hatay Temsilcisi Hüseyin Zorkun deprem sonrası enkaz alanını görüntüledi

Zorkun, kendi çabalarıyla buralara kadar gelen 32 yıllık bir gazeteci olduğunu, deprem sırasında bütün eşyalarının ve gazetecilik malzemelerinin evinde kaldığı dile getirerek, depremin ikinci gününün sabahında tehlikeyi göze alarak, binaya girdiğini belirtti. Zorkun, bazı eşyalarını alsa da birçoğunun enkaz altında kaldığını ifade etti.

Hibya Haber Ajansı Hatay Muhabiri ve Temsilcisi Hüseyin Zorkun, Hatay’da da büyük yıkımlara neden olan deprem sonrasında deneyimlerini anlattı. Depremden kurtulduktan sonra yaşanan olayın ciddiyetinin farkına vardığını ifade eden Zorkun, kendisinin oturduğu beş katlı binanın giriş katının tamamen çöktüğünü söyledi

Deprem felaketinin yaşandığını ama haberciliğin ruhuna işlediğini söyleyen Zorkun, ailesiyle ilgilenirken her fırsatta da deprem ve sonrası haberleri yapmaya çalışarak kendi haber sitesine ve uluslararası alanda faaliyet gösteren Hibya Haber Ajansı’na haber geçerek sesini dünyaya duyurmaya çalıştığını ifade etti.

Bugün bir kez daha kendi home ofis evine tehlikeyi göze alarak çıktığını belirten Zorkun, Tehlikeli olduğunu ama yenilerini kimseden isteyemeyeceği için kendi zor imkanları ile almış olduğu fotoğraf makinesini, bilgisayarını ve saatleri ile özel eşyalarını kurtarma çabasına geçtiğini söyledi. Ölmez sağ kalırsa gazeteciliğe bu eşyalarla devam edeceğini, lazım olduklarını dile getirdi.

Hibya Haber Ajansı

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ