Demokrat Zafer

MAC’in Yeni Reklam Filmi Yayında

“Sadece spora değil, kendine geldiğin yerdesin”

“Kendine geldiğin yerdesin” sloganıyla yayına giren yeni reklam filmi, modern yaşamın stresi ve karmaşasına bir mola vermek, zihnen, ruhen ve bedenen daha iyi bir yaşama adım atmak isteyen herkesi MAC İyi Yaşam Topluluğu’na, kulübe katılmaya davet ediyor.

Türkiye’nin lider spor ve iyi yaşam markası MAC, yeni yıla yepyeni bir reklam filmiyle giriyor. MAC’in yeni reklam filmi, günlük hayatın yoğun temposundan bunalanların, MACFitMAC/One ve MACStudio kulüplerine adım attıklarında, açıkhava etkinliklerine katıldıklarında veya her yerde spor imkânı sunan MAC+ uygulaması ile antrenman yaptıklarında yaşadıkları “kendine gelme anlarını” ekrana taşıyor. MAC yeni iletişiminde “Kendine geldiğin yerdesin” sloganıyla, şehir hayatının stresi ve karmaşası içinde nefes almak isteyenleri halihazırda 500 bine yakın üyesi bulunan MAC İyi Yaşam Topluluğu’na, kulübe katılmaya davet ediyor.

Zihnen, Ruhen ve Bedenen Canlanmanın Adresi

MAC sunduğu iyi yaşam ekosistemi çatısı altında kulüp ve stüdyoları, açıkhava etkinlikleri ve mekândan bağımsız her yerde spor imkânı sunan MAC+ uygulaması ile zihnen, ruhen ve bedenen daha iyi bir yaşam için adım atmaya imkân sunuyor. “Sadece spora değil, kendine geldiğin yerdesin” söylemi ile İyi Yaşam Topluluğu’nu kucaklayan marka, kulüp içi egzersizlerden açık hava etkinliklerine, grup derslerinden online antrenmanlara kadar, sporu sadece bir aktivite değil, bir yaşam tarzı olarak sunarak, sağlıklı ve mutlu bir yaşama davet ediyor.

“Sporun gücünü vurguluyoruz”

MAC’in Co-CEO’ları Zeynep Sirel Fırat ve Mümtaz Demirci “MAC olarak, sporun sadece vücut sağlığına değil, aynı zamanda ruh sağlığına da katkı sağlayan bir deneyim olduğunu biliyoruz. Yeni iletişim kampanyamızla, bireylerin kendilerine geldikleri, stresten arındıkları ve mutlu oldukları anları ön plana çıkararak sporun gerçek gücünü vurgulamak istedik. MAC ailesi olarak, herkesi zihnen, ruhen ve bedenen sağlıklı bir yaşam tarzını ister kulüplerimizde ister açık hava etkinliklerimizde ister zengin içerik kütüphanesi ve kişiye özel sunduğu antrenman programları ile her gün gelişen ücretsiz uygulamamız MAC+ ile her yerde deneyimlemeye davet ediyoruz,” yorumunu paylaştılar.

Filmin künyesi:

Reklamveren: Mars Athletic Club

Reklam Ajansı: Twist DDB

Prodüksiyon Şirketi: Riders Film

Yönetmen: Hami Özkan

Prodüktör: Kerem Çelebi, Berk Mertoğlu

Müzik: 25 Metrekare Akademi

Müzisyen: Cenk Çelebioğlu

Fotoğraf Prodüksiyon: Luma Studio

Prodüktör: Levend Çağıl

Fotoğrafçı: Mustafa Çetin

MAC

“Sadece spora değil, kendine geldiğin yerdesin” mottosuyla Türkiye’nin 13 ilinde 106 kulübüyle 500 binden fazla üyeden oluşan İyi Yaşam Topluluğuna hizmet veren MAC, kulüp ağını yaygınlaştırmaya devam ederken kişiye özel hizmetleri ve sunduğu dijital deneyimler ile topluluğuna ayrıcalıklı deneyimler sunmaya devam ediyor. Türkiye’nin en kapsamlı spor uygulaması olan MAC+ ile spora dair her şeyi, her an her yerde ücretsiz olarak daha iyi bir yaşama adım atmak isteyen herkesin kullanımına sunuyor. MAC bünyesinde yer alan alt toplulukları ile de sporu kulüplerin dışına taşıyarak, İyi Yaşam Topluluğu’nu güçlendirmeye devam ediyor. Türkiye’nin en prestijli spa markası NUSPA ise ruhu ve vücudu bütünsel bir biçimde iyileştirecek zengin masaj, vücut ve cilt bakımı menüsüyle misafirlerine eşsiz bir deneyim yaşatıyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ