Demokrat Zafer

Televizyon seyretmeye izin veren ütü

Ütü yapmayı kolaylaştırırken keyifli hale getirmenin de çözümünü bulan Russell Hobbs, sessizlik teknolojisine sahip Quiet Super Steam Pro ile rahatça televizyon izleme imkanı sunuyor.

Ütü yapmak, zaman alıcı ve yorucu olması sebebiyle çoğunlukla en sevilmeyen ev işleri arasında gelir. Kışın gelmesi sebebiyle kurutucuların kullanmaya başlanması, ütü işini daha da zorlaştırıyor. Bu zorluktan kurtaran ütü modellerinin başında ise yüksek basınç gücü ve buhar kapasitesi ile kazanlı ütüler geliyor. Oysa kazanlı ütüler klasik modellere oranla çalışırken daha fazla ses çıkarıyorlar. Bu da ütü yapmayı biraz olsun sevimli hale getirmek için sıklıkla yapılan televizyon izleme ya da  müzik dinleme keyfini engelliyor.

Bu soruna sessizlik teknolojisi ile çözüm bulan Russell Hobbs, bir öncekinden %20 daha sessiz bir model geliştirdi. Quiet Super Steam Pro Buhar Kazanlı Ütü ile bir kazanlı ütünün sunduğu tüm olanaklardan yararlanırken aynı zamanda huzurun ve sessizliğin tadını çıkartıyorsunuz. Böylece en sevdiğiniz televizyon programını ya da en sevdiğiniz müziği rahatça dinleyebiliyorsunuz.

Kirecini kendisi temizliyor

Quiet Super Steam Pro, ne zaman temizlenmesi gerektiğini bildiren Kireç Temizleme Hatırlatma Işığına sahip. Böylece sık sık filtre değiştirmeye gerek kalmadığı gibi buhar jeneratörünün içinde kireç birikmesi de önleniyor. Bu da kazandaki suyun kalsiyumunun çıkarılmasını ve filtrede tutulması için optimum sıcaklığa ulaşmasını sağlanırken, ütünün daha uzun ömürlü ve her daim yüksek performansta çalışmasına da olanak veriyor.

6 litrelik oldukça büyük bir kazan hacmine sahip olan Quiet Super Steam Pro, 8 bar basınç ve 315 gr buhar çıkışı ile tek geçişte inatçı kırışıklıkları gidermeyi garanti ediyor.

https://tr.russellhobbs.com

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ