Demokrat Zafer

Bodrium’da Yılbaşı Coşkusu İçin Yerinizi Ayırtın!

Bodrium Hotel & SPA, 2024 yılbaşı gecesine özel bir programla misafirlerine lezzet ve eğlence rüzgarı estirecek.

Yeni yıl kokteyl programıyla başlayacak gecede konuklar, Christmas Concept Show ve X Sunu Event’in geçekleştireceği Xmas Circus yılbaşı özel programı ve DJ performansıyla hareketli saatler yaşayacak.

Bodrium Hotel & SPA Genel Müdürü Yiğit Girgin, başarılı geçen yaz sezonunun ardından konuklarını şimdi de özel bir yılbaşı programıyla ağırlayacaklarını söyledi.

Deneyimli şeflerin ellerinden hazırlanacak mönü hakkında bilgi veren Yiğit Girgin, “2024 yılbaşına özel olarak hazırlanan ve Limitsiz yerli içkiyle sunacağımız mönüde Bodruma özel lezzetleri bir arada buluşturan Zeki Chef’ten başlangıç tabağı olacak. Sonrasında ise menümüzde bal kabaklı ve Gorgonzola peynirli risotto, Bodrum mandalina sorbe, baklava hamurunda kuzu incik bohçası, tatlı olarak Tiramisu ve gecenin ilerleyen saatlerinde ise Bodrum usulü tarhana ve sucuk ekmek sunulacak” diye konuştu.

Sevdikleriyle keyifli bir yılbaşı yaşamak isteyenleri Bodrium’a beklediklerini dile getiren Genel Müdür Yiğit Girgin, konukların rezervasyon için 0541 575 34 66 numaralı telefonu arayabileceklerini de sözlerine ekledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ