Demokrat Zafer

Türk Uzman Global Marka Elçisi Oldu

Mürsel Ferhat Sağlam Balkan E-Commerce Summit’in Global Marka Elçisi Oldu

Balkanlar ve Orta Avrupa dahil olmak üzere 15’ten fazla ülkeden e-ticaret işletmelerini ve sektör liderlerini bir araya getirecek olan Balkan E-Ticaret Zirvesi 2024 için geri sayım sürüyor. Küresel düzeyde e-ticaret ekosistemini buluşturacak olan Balkan E-Commerce Summit’in global marka elçisi ise Mürsel Ferhat Sağlam oldu!

Balkan E-Commerce Summit 2024 için geri sayım sürüyor. 15’ten fazla ülkenin katılım göstereceği zirve için 1 aydan az bir zaman kaldı. Arena Sofia’da küresel e-ticaret paydaşlarını buluşturacak olan Balkan E-Commerce Summit’in global marka elçisi ise Mürsel Ferhat Sağlam oldu!

Mürsel Ferhat Sağlam Global Marka Elçisi Oldu

Nikola Ilchev tarafından organize edilen Balkan E-Ticaret Zirvesi, küresel e-ticaret ekosistemini Arena Sofia‘da buluşturmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz yıl 15’ten fazla ülkeden 530’un üzerinde katılımcının ziyaret ettiği Balkan e-Ticaret Zirvesi 2023‘te e-ticaret odağında bilgi ve deneyim paylaşımın yanı sıra network ve iş birlikleri de gerçekleştirilmişti. Bölgenin gerçek potansiyelini ortaya koyma misyonuyla hazırlanan Balkan E-Commerce Summit, 2024’te de yine e-ticaret ekosistemini buluşturmaya hazırlanıyor. Küresel düzeyde e-ticaret ekosistemini buluşturacak olan zirvenin küresel iletişim partneri Branding Türkiye olurken, Balkan E-Commerce Summit’in global marka elçisi ise Mürsel Ferhat Sağlam oldu!

‘Dijital markalaşma’yı kavramsallaştırarak literatüre kazandıran, küresel referanslar tarafından dünya geneli 57 dijital pazarlama uzmanı arasında lanse edilen Mürsel Ferhat Sağlam, yayınlanan 20’den fazla kitabı ve çeşitli ana temalara sahip podcast serileri ile ekosisteme artı değer katmayı sürdürüyor. Ek olarak birçok üniversitede, teknoparkta ve yatırım ağında mentor olarak yer alan Sağlam küresel organizasyonlarda ise Türkiye’yi temsilen global marka elçisi unvanıyla bulunuyor. En son, Balkan E-Commerce Summit’in Marka Elçileri ağında konumlanan Mürsel Ferhat Sağlam ile ilgili yayınlanan İngilizce metni buradan okuyabilirsiniz.

Balkan E-Ticaret Zirvesi’ne Katılma Fırsatı

Branding Türkiye’nin küresel iletişim partneri olduğu Balkan E-Ticaret Zirvesi 2024’e katılacak olanlara güzel bir haberimiz var. Türkiye’den Balkan E-Commerce Summit’e katılacaklar için oluşturulan ve 03.04.2024 tarihine kadar geçerli olan brandingturkiye15 koduyla zirveye kaydolursanız %15 özel indirim elde edeceksiniz. Bu fırsatı değerlendirmek ve zirveye avantajlı kaydolmak için organizasyonun resmi web sitesini ziyaret etmeniz yeterli.

Resmi dili İngilizce olacak olan zirve e-Ticaret işletme sahipleri, perakende işletmelerinin pazarlama yöneticileri, e-Ticaret sektörü liderleri ve Balkanlar ile Orta ve Doğu Avrupa’nın her yerinden hizmet sağlayıcılar için bir buluşma noktası olacak. Etkinlik sadece fiziksel olarak gerçekleşecek. Etkinlik yöneticileri tarafından yapılan açıklamaya göre; oturumlar kaydedilmeyecek. Ve etkinlik daha sonraki bir aşamada web üzerinde yayınlanmayacak.

Etkinliğe dair gelişmeleri ise Balkan E-Commerce Summit resmi sosyal medya hesaplarından takip etmek mümkün.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ