Demokrat Zafer

“Makam” için değil , “ Vatan” için siyaset yapıyoruz

Zafer Partisi Gemlik İlçe Başkanlığında ‘Belediye Meclis Üyeliği Adaylığı’ başvuruları hız kesmeden devam ediyor . Başkan TOPRAKÇI yaptığı açıklamada ;

Bizler “Makam” için değil , “ Vatan” için siyaset yapıyoruz.Önceliğimiz Vatan , ve Milletimizin refahı. Gemlik halkımızın her alanda sorunsuz, akılcı yenilikler ve düzenlemelerle çok daha iyi şartlarda yaşamaları için Atatürk’ün izinde , Genel Başkanımız Ümit Özdağ’ın önderliğinde Aziz Milletimiz için çalışmaya talibiz.
Talip olduğumuz görevlere bizleri getirdiğiniz takdirde güveninizi asla boşa çıkarmayacağız. Ve Milletimizin sesi ,sizin sesiniz olmaya devam edeceğiz.
Kent yaşamını kolaylaştırıp güzelleştiren, çözümcül, katılımcılık ve ilkesel uzlaşma ile şekillenen bir hizmetin; kentlilerin haklarına duyarlı, çevre, iklim krizi ve hayvan haklarına odaklı bir anlayışın Gemlik’te daim olmasını istiyoruz.
Global ölçekte kentimizin tanınırlığının artması için atılacak adımlarda katkı vermeyi hedefliyoruz.
Hayalden hedefe eylemlerle varılabileceği düşüncesi ile eyleme geçmek için adaylarımızı sizlerle paylaşırken desteklerinizi ve katkılarınızı esirgememenizi diliyorum.
Meclis Üyeliği Adaylıklarını açıklayan ; Mehmet Ali SULHAN, Üzeyir AYKUŞ , Dilek MUTLUER, Arif YALIN , Elifcan ÇETİN’e ve açıklayacak olan tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz, hayırlı olsun. Zafer İnananlarındır” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ