Demokrat Zafer

CW Enerji’ye OSBÜK’ten 3 ödül birden

CW Enerji OSBÜK OSB Yıldızları Araştırması’nda ‘Genel Performans’ sıralamasında liderlik koltuğunda

  • CW Enerji, birbirinden farklı alanlarda önemli başarılara imza atmaya devam ediyor. Firma, OSBÜK tarafından düzenlenen OSB Yıldızları Araştırması’nda, 3 ödül birden alma başarısı gösterdi. CW Enerji, yeni bir başarıya daha imza attı ve Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) tarafından düzenlenen OSB Yıldızları Araştırması’nda 3 ödül birden almaya hak kazandı.

Bu yıl 3’üncüsü düzenlenen ‘OSBÜK OSB Yıldızları Araştırması’nda yer aldıkları için oldukça mutlu olduklarını belirten CW Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan, “CW Enerji olarak başarı çıtamızı gün geçtikçe yükseltmeye devam ediyoruz. Başarılı çalışmalarımız karşılığında ardı ardına ödül almayı sürdürüyoruz. Sürdürülebilir bir büyüme ve yenilikçilik anlayışımız doğrultusunda projeler geliştiriyor, birbirinden güzel çalışmalara imza atıyoruz. Bu çalışmalarımızın karşılığında da böylesine değerli ödüller almak bizleri gururlandırıyor” dedi.

Başarılarına bir yenisini daha ekledikleri için mutlu olduklarını dile getiren Sarvan, her geçen yıl kendilerini daha geliştirdiklerini kaydetti.

Yolumuza daha da büyüyerek devam edeceğiz

OSBÜK OSB Yıldızları Araştırması’nda çeşitli kategorilerde ödül aldıklarını belirten Sarvan, “Araştırmada ‘Genel Performans’ sıralamasında 1, ‘OSB’lerde Yeşil Dönüşüme En Çok Katkı Veren Firma’ kategorisinde 2 ve ‘OSB’lerde Ar-Ge Harcamasını En Çok Artıran Firma’ kategorisinde de 5. sırada yer alıyoruz. Böylesine önemli bir araştırmada bu kadar çok kategoride listeye girmek gerçekten çok sevindirici” diye konuştu.

Yenilikçi ürünleri ile sektörlerinde fark yarattıklarını ifade eden Sarvan, şöyle devam etti: “Sürdürülebilir bir başarı için kendimizi sürekli geliştiriyor, gelişen teknolojiyi yakından takip ediyor ve iş süreçlerimizi bu doğrultuda geliştiriyoruz. AR-GE ve tasarıma dayalı katma değeri yüksek üretim yapma hedefiyle yolumuza devam ediyoruz. Alanında uzman çalışma arkadaşlarımızla enerjimizi, gücümüzü, ülkemiz ekonomisine katkı sağlamak için harcıyoruz. Bundan sonra da yolumuza daha da büyüyerek devam edeceğiz” dedi.

Ödülü Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kacır verdi

Bilişim Vadisi’nde yoğun bir katılımla gerçekleştirilen OSBÜK OSB Yıldızları Araştırması 2023 Ödül Töreni’nde CW Enerji adına ödülü

CW Enerji Yönetim Kurulu Temsilcisi Nihan Demirtaş Taylan, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kacır ve OSBÜK Başkanı Memiş Kütükcü’nün elinden teslim aldı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ