Demokrat Zafer

Gel gör ki Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz bu cevheri işleyecek ehliyetten çok uzakta

MHP Mudanya İlçe Başkanı’ndan zehir zembelek değerlendirme! MHP’li Başkan Erkut Seymenler; Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ve CHP’li İlçe Başkanı Ömer Aydın’ı sert sözlerle eleştirdi. 

Seymenler; “Marmara’nın incisi, Bursa’nın gözbebeği Mudanya’mız; tarihi, tarımı, denizi ve kültürü ile müstesna bir kent. İlçemizin olağanüstü bir potansiyeli var. Gel gör ki Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz bu cevheri işleyecek ehliyetten çok uzakta.

Mudanya’nın yeni bir Belediye Başkanına ihtiyacı var. Hayri Türkyılmaz Mudanya’nın hakettiği belediyecilik kalibresinde olmadığını 8 yıl içerisinde defalarca ispatladı.

Mahkeme kararıyla BUDO iskelesinin üst kısmının kullanma hakkının Mudanya Belediyesi’nde olmasına karar verilince Hayri Türkyılmaz Mudanyalının hakkını koruma sözü vermiştik dedi. Biz Hayri Bey’in söyledikleri ile yaptıklarının tutarsızlığını bildiğimiz için bunlara ‘duy da inanma’ diyoruz.

Hayri Türkyılmaz’ın elinde Güzelyalı İmar Planı yılan hikayesine dönmüş, Zübeyde Hanım Çocuk Akademisi yanlış yere yapılmış, dava açılıp Bursa Büyükşehir’den alınan Güzelyalı Yüzme Havuzu kapanmıştır.

Yine Hayri Türkyılmaz’ın kararlarıyla Kapalı Pazaryeri kapatılmış, yenisi açılamamış, Soğuk Hava Deposu ve Hayvan Barınağı projeleri yıllar öncesinin afişlerindeki vaadi olarak kalmış, Yıldız Tepe projesi bitmeyen proje olarak nam salmıştır.

Mudanya Belediye Başkanı sadece vadettiği projeleri eline yüzüne bulaştırmakla kalmamış, asfalt, yol çalışmaları, park bahçe düzenlemeleri gibi standart belediyecilik hizmetlerinde dahi boğulmuştur.

CHP Mudanya İlçe Başkanı da tüm bu olan bitene sessiz kalarak, Mudanyalının problemlerini dile getirmeyerek; Belediye Başkanı ile beraber ‘Körler Sağırlar Birbirine Ağırlar’ isimli trajikomik piyesi Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde sahneye koymuş, Mudanya’ya sunmuşlardır.

Sonuç olarak başarısız Belediye Başkanı ve ilgisiz İlçe Başkanı ile birlikte CHP fırsatı değerlendirememiş, Mudanyalı hemşerilerimizin gözünden de gönlünden de düşmüştür.

Hayri Türkyılmaz’ın başkanlıktan ineceği durak gitgide yaklaşmaktadır. Mudanya’nın derdiyle dertlenecek, onu dinleyecek, gereğini yapacak, samimi, çalışkan, özverili başkan ihtiyacı gün gibi ortadadır. İnşallah o günler uzakta değil.” dedi. 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ