Demokrat Zafer

Bursaspor’un yeni Başkanı Ömer Furkan Banaz

Bursaspor Olağanüstü Genel Kurulu’na tek aday olarak giren Ömer Furkan Banaz yeşil beyazlı kulübün yeni Başkanı oldu.

Ömer Furkan Banaz, yaptığı konuşmada şu mesajları verdi:

Hepimizin bildiği gibi; rengini Bursa’nın ovasından, Uludağ’ın beyazından alarak kuruldu bu kulüp. Bu kulüp 59 yıldır sevincimizin, heyecanımızın, bazen de hüzünlerimizin adı oldu.

Bu kulüp 59 yıllık emekle geldi. Başkanından, teknik heyetine, bir çok insanın emeği var bu kulüpte. İlk başkanından emeği geçenleri şükranla anıyorum. Emeği geçmeyenleri, emeği sömürenleri de anmam kimse tarafından beklenmesin.

Bursaspor bir emanettir, bize değil biz de emanet. Gelecek nesillerin hakkı için emanet.

Kulübün içinde bulunduğu açmazlar ortadadır. 4 yılda 4 başkan değiştirdik. Sadece başkan değişiminin Bursaspor’u düzlüğe çıkarmadığı malumdur. Kulüp, içinde bulunduğu durumu hak etmiyor. Bu durumu tersine çevirebilmek için farklı çözüm yollarını denemeliyiz. Olağanüstü zamanlar, olağanüstü tedbirler gerektirir. Bu sorunları aşarak, kulübümüzü umutlu bir geleceğe hazırlamak istiyoruz.

Önümüzdeki büyük engellere var. Bu engelleri başarımıza basamak yapmak için yola çıktık. Genç bir ekibimiz. İçinizde bize umutla bakanlar olduğu kadar tereddüt edenler de var. Şundan emin olabilirsiniz; var gücümüzle çalışacağız.

Kulübün şu an bir lira geliri yok. Bizim öncelikli hedefimiz mali dengeyi sağlamak olacak. Kısa, orta ve uzun vadeli planlarımızı hayata geçireceğiz. Türk spor camiasına tekrardan güven vermek istiyoruz.

Düştüğümüz yerden kalkmaya, toparlanmaya ihtiyacımız var.  Taraftarımızın içi rahat olsun. Bursa’nın marka değerini yükselten keyifli bir yolculuğa çıkıyoruz.”

İŞTE YENİ YÖNETİM KURULU

BAŞKAN

Ömer Furkan Banaz

YÖNETİM KURULU ASİL
1. Ömer Furkan Banaz
2. Talha Temurhan
3. Mehmet Zahit Yanar
4. Sinan Topuk
5. Enes Can Demir
6. Ramazan Çetin Kaya
7. Onur Özen
8. Ali Karaca
9. Mustafa Kuzu
10. Rıdvan Gültekin
11. Ahmet Güngör
12. Selim Yolgeçen
13. Metin Alp

YEDEK ÜYELER

1. Şaban Serbest
2. Mustafa Ermiş
3. Ersel İkiyıldız
4. Emre Planalı
5. Semih Şevik
6. Sezayi Çelik

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ