Demokrat Zafer

Erdem: “Dijital ve yeşil rekabetin kurallarını hızlıca öğrenmeliyiz”

Sektörel Dernekler Federasyonu (SEDEFED) Yönetim Kurulu Başkanı Emine Erdem, 15. Rekabet Kongresi’nde ikiz dönüşümün önemine dikkat çekti.

15. Rekabet Kongresi’ni Cumhuriyetin 100. yılında gerçekleştirmenin gurunu yaşadıklarının altını çizen Erdem, şunları dile getirdi:

“Bu zirvemizde kıymetli başkanlarımızın ve iş dünyamızın katılımı ile önümüzde uzanan yepyeni bir asırda sektörlerimizin geleceğini masaya yatıracağız. Cumhuriyet değerlerimizin çıkış noktasını oluşturan çağdaş uygarlıklar seviyesine çıkma vizyonu hiç şüphesiz bir ulusun kendi geleceğini ve yönünü belirlemesinin yanında rekabet kavramında anlam katan bir ülküydü. Eğitimde, sağlıkta, eşitlikte, adalette katettiğimiz mesafelerle yeni bir yüzyılın eşiğine ulaştık.”

Sektörel Dernekler Federasyonu (SEDEFED) Yönetim Kurulu Başkanı Emine Erdem, dijital ve yeşil rekabetin kurallarının hep birlikte hızlıca öğrenmek gerektiğini söyledi.

Erdem, “Kazanmanın tek yolu diğer herkesten daha hızlı öğrenmektir. Dönüşümün ikiz olduğu bir dünyada yeni bir yüzyılı rekabet ekseninde şekillendirebilmemiz için kabul etmemiz gerek gerçek tam da budur.” ifadesini kullandı.

Video Linkhttps://youtu.be/8XC_W6mIieg

Hibya Haber Ajansı

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ