Demokrat Zafer

DOĞUŞ yeni şarkısı rekor bir izlenme oranı ile dijital dünyada zirveden giriş yaptı

İBRAHİM ERKAL ‘HÜRMET’ ALBÜMÜNÜN 

MÜZİKSEVERLERİN BEĞENİSİNE SUNULAN

YENİ TEKLİSİ 

DOĞUŞ ‘İNSAFSIZ/ BİR SANA YANDIM’’

TÜM DİJİTAL PLATFORMLARDA YERİNİ ALDI.

İbrahim Erkal ‘HÜRMET’ albümünün merakla beklenen sürprizlerinden Doğuş’un yeniden yorumladığı ‘İnsafsız/Bir sana yandım’ video klibiyle birlikte tüm dijital platformlarda yerini aldı. Hayli yüksek izlenme ve tıklanma sayıları ile bir anda hızlı bir çıkış yakalayan şarkı Doğuş hayranlarının yoğun ilgisiyle rekor kırarak güçlü bir başlangıç yaptı.

 Sözü müziği İbrahim Erkal’a yeni düzenlemesi Caner Tepecik imzasını taşıyan şarkının Recep Yenigün tarafından çekilen film tadındaki video klibinde İbrahim Erkal’ın görüntüleri de kullanıldı.

Zamanın ruhunu yakalayan şarkılara imza atan ve 11 Mayıs 2017’de aramızdan ayrılan, arabesk fantezi müziğin en önemli isimlerinden İbrahim Erkal, iki yılı aşkın süredir üzerinde titizlikle çalışılan çok özel bir saygı albümüyle anılıyor.

Uzun zamandır yeni bir proje yayınlamayan, Unkapanı’nın en güçlü yapım şirketlerinden Ulus Müzik etiketiyle çıkacak İbrahim Erkal “Hürmet” albüm serisinin prodüktörlüğünü İskender Ulus gerçekleştirdi.

3 bölümden oluşan albümden, kısa aralıklarla, albümde her tarzın en güçlü yorumcularının yeniden hayat verdiği şarkılar dinleyicinin beğenisine üçlü gruplar halinde her ay  sunulmaya devam ediyor.

Yapım: Ulus Müzik

Prodüktör&Genel Yönetmen: İskender Ulus

Yapımcı: Funda Ulus

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ