Demokrat Zafer

ARABESK-FANTEZİ MÜZİKTE DEVRİM YAPMAK İSTİYOR

“Gecenin İkisi” şarkısıyla yaptığı çıkışını “Dön Dünya” şarkısıyla devam ettiren Tamer Karaateş güçlü sesi ve yorumuna duyduğu güveniyle iddialı konuştu.

“Dön Dünya” şarkısının aldığı beğenilerden duyduğu mutluluğun kendisini cesaretlendirdiğini anlatan Tamer Karaateş, “Değerli sanatçı ve müzisyen büyüklerimden aldığı güzel yorumlar doğru yolda olduğumu gösterdi. Özellikle memleketin Elazığ’ın arkamda olduğunu görmek beni ayrıca mutlu etti.” Dedi.

Şarkısıyla yakaladığı çıkışı sahnelerde de devam ettireceğini söyleyen Tamer Karaateş iddialı konuşurken, “Arabesk ve fantezi müzikte yeni bir döneme girildiğini düşünüyorum. Özellikle gençlere yeniden müziğimizi dinletmek için bir devrime ihtiyaç var ve o devrimi yapabilecek yeteneğe sahip olduğumu düşünüyorum” dedi.

“Dön Dünya” şarkısında geçmişteki acılı ve karamsar müziğin yerine umut dağıtan bir hava estirdiklerini söyleyen Tamer Karaateş, “Dünya iyilik için dönecek sloganıyla yola çıktık. Bunu kanıtlamak için sosyal sorumluluk projelerinde gönüllü olarak yer almayı istiyoruz. Değişen dünyada arabesk de değişmeli. Biz de bunun öncülerinden biri olmak istiyoruz” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ