Demokrat Zafer

Yıldırım’da Çok “İYİ” Hamle! Sinan Ateş İsmini Bursa’da Yaşatacağız!

İYİ Parti Yıldırım İlçe Başkanlığı’nda yapılan organizasyonda Yıldırım Belediye Bağımsız Meclis Üyesi Mustafa Bozkurt, İl Başkanı Mehmet Hasanoğlu, Milletvekilleri Selçuk Türkoğlu ve Hasan Toktaş, ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri ve partililerin katılımıyla İYİ’ler safına geçti.

Yıldırım Belediye Meclis Üyesi ve İlçe Başkanı Serkan Beklen’in açılış konuşmasında; ” merhum şehit Sinan Ateş’in dayıları meclis üyesi Mustafa Bozkurt ve geçmiş dönem MHP Yıldırım İlçe Başkanı Halil İbrahim Bozkurt’un partimize geçmesinin onurunu yaşadığımız bu kutlu günde Yıldırım’ın çakıl hakkını 21 yıldır büyük bir saltanat süren AKP’den 2024 Mahalli Seçimlerinde fitil fitil soracağız!” dedi.

Meclis Üyesi Mustafa Bozkurt; ” Biz ailecek ahdevefaya inanan insanlarız. Yeğenim ateş parçam Sinan’ımı kaybettiğimiz günden bugüne kadar sadece sayın Meral Akşener ve teşkilatları hem TBMM’de hemde yerelde bu cinayetin aydınlanması için canlarını hiçe sayarak bizlerin yanında oldu. Ailecek siyaset yapmamak için kendi iç dünyamızda karar almıştık ama geldiğimiz noktada buna imkan kalmadığını görünce kararımızı değiştirdik. İnandığımız yolda sizlerle birlikte yürüyeceğiz.

Milletvekili Selçuk Türkoğlu; “Memleketin geldiği son noktada 15 milyon mülteci ile birlikte cumhuriyetin ikinci yüzyılında dünyanın en yüksek enflasyonunu ve en yüksek faizini altında vatandaşımızın inim inim inlediği 2024 Yerel Seçimlerine giriyoruz. Yaşadığımız bugünlerde İYİ’lere her yönüyle operasyonu kendilerine baki görenlerle savaşıyoruz. Sinan Ateş’i torbacıya vurduran ama ne hikmetse 11 aydır ortadaki herkesi paketkemesine rağmen bir fezlekeyi dahi hazırlayamadı. 30 yıl sonra ilkkez başkentin göbeğinde siyasi cinayetin işlenmesine göz yumanlardan hesap soracağız!” dedi.

Milletvekili Hasan Toktaş; “Kirli ellerini vatandaşın vicdanına kara basan gibi koyup çekmeyen vicdansız bir yönetimle karşı karşıyayız. Sinan evladımız üzerindeki sis perdesini aydınlatmaya yüzü olmayan aklibaki tayva şunu İYİ bilsinler. Vazgeçmeyeceğiz!”

İl Başkanı Mehmet Hasanoğlu; “Psikolojik bir tacizle savaş içindeyiz. Bu savaşta saflarımıza katılarak bizlere güç veren Bozkurt ailesine hoşgeldin diyorum. 21 yıldır hizmet getiriyorum diye Bursa’da taş üstünde taş koymayan iktidarın elindeki belediyeleri 2024 de alacağız.” dedi.

Mustafa Bozkurt’un rozetini İl Başkanı Hasanoğlu taktı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ