Demokrat Zafer

Bülent Ersoy Mavish Beach Disco’da müzikseverlerin kulaklarının pasını silecek.

Bülent Ersoy Mavish Beach Disco’da canlı sahne performansıyla hayranlarının karşısına çıkacak.

HABER SEDAT SARIKAYA
Türkiye’nin Divası güçlü ve sevilen ismi Bülent Ersoy, 25 Haziran Cumartesi günü Saat 22.00’da Yalova/Çınarcık’lı hayranları ile buluşuyor.

Türk Sanat Müziği’ne yorumu ile can katan Türkiye’nin Divası usta sanatçı Bülent Ersoy, kendisini izlemeye gelen sevenlerinin  kulaklarının pasını her konserinde siliyor ve magazin gündeminden bir an olsun düşmüyor.Ünlü sanatçı  Bülent Ersoy, sahnesinde full orkestrası ile canlı  performansıyla adından yine söz ettirecek. Ünlü sanatçı 25 Haziran’da Yalova/Çınarcık’lı hayranları ile Mavish Beach Disco’da buluşacak. Giydiği sahne kıyafetleri ile gündemden düşmeyen Bülent Ersoy , Yalova/Çınarcık’lı hayranları için özel repertuvar hazırlayacak. Daha önceki sahnelerinde okuduğu şarkıları ile kendisini izleyenlerden tam not alan ünlü sanatçı, Mavish Beach Disco’da 25 Haziran Cumartesi Saat 22.00 itibariyle sevilen şarkılarını sevenleri için seslendirecek.

Türkiye’nin Divası Bülent Ersoy sahnesinden sonraki gün ve aylarda ise  2 Temmuz’da Irem Derici ,3 Temmuz’da Serdar Ortaç  , 12 ve 21 Temmuz’da Kraliçe Hande Yener sevenleri ile bulaşacak.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ