Demokrat Zafer

Decollage Art Space Aralık Etkinlikleri

Decollage Art Space, yılın son ayı Aralık’ta birçok etkinlikle izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Melisa Özgür’ün ilk kişisel sergisi “432”ye ev sahipliği yaparken bir yandan Ocak ayında açılacak, katılımcıların açık çağrıyla seçildiği karma sergi için gün sayıyor.

Aşağıda detaylı programını bulabileceğiniz etkinliklerde buluşmak üzere.

2 Aralık Sinem Kaya ile Akrilik Resim Atölyesi: Van Gogh 14:00-17:00

Akrilik Boya Atölyesi, uzman eğitmenimiz Sinem Kaya eşliğinde gerçekleşen, her seviyeye uygun bir resim atölyesidir. Eğitmenimizin usta sanatçıların sanatı, dönemi ve tekniği üzerine verdiği değerli bilgilerle harmanlanmış sohbeti ve rehberliği eşliğinde bu sanatçıların klasikleşmiş eserleri üzerine çalışılmaktadır. Her seviyeye uygun, kişiye özel rehberlik eşliğinde ilerleyen atölyelerimiz, sanatseverler için yeteneklerini keşfetmek, yeni teknikler öğrenmek ve sanat dolu bir deneyim yaşama fırsatı sunar.

4-5-6-7-8 Aralık Göksin Carey ile At Heykelciliği Atölyeleri 09:00-17:00

Göksin Carey ile At Heykelciliği Atölyesi yeni başlayanlardan profesyonellere tüm beceri seviyelerine açıktır. Bir hafta sürecek atölyede atların anatomisinden heykeltıraşlık için önemli ve temel bilgilere dek pek çok şeyi öğreneceğiz. Bir hafta sürecek atölyenin sonunda yaptığımız heykelleri Decollage Art Space’te sergileyeceğiz.

4-11-18 Aralık Mira Argun ile Akıllı Telefon Fotoğrafçılığı Atölyesi 19:00-21:00

Uluslararası sanatçı, ödüllü projelerde imzası bulunan profesyonel fotoğrafçı ve fotoğraf eğitmeni Mira Argun’un yirmi beş yıllık deneyimlerinden sentezlediği ve mesleki sırlarla bezenen atölyesi Decollage Art Space’te!

Keşfinden beri yaşamın ayrılmaz bir parçası olan fotoğraf sanatı, artık cep telefonları sayesinde sürekli yanımızda. Bloggerlar, e-ticaret yapanlar, gayrimenkul satıcıları, gezginler, yemek fotoğrafı tutkunları… Bu atölye sizler için özel hazırlandı. Atölye sonunda katılım sertifikası verilecektir.

4-11-18-25 Natalia Smolenenkova ile Vitray Atölyesi 19:00-21:00

Vitray Atölyesinde, renkli cam parçalarını kesip bir araya getirerek birbirinden farklı sanat eserleri üreteceğiz. Her seviye katılımcıya uygun olan bu atölyede bütün malzemeler Decollage Art Space tarafından karşılanacaktır. Vitray Atölyesi’ne isterseniz bir aylık, isterseniz tek derslik kaydolabilir, kendinize yeni yıl hediyesi olarak bir sanat eseri verebilirsiniz.

Natalia Smolenenkova Kiev Slav Üniversitesi’nden sanat yöneticisi olarak mezun oldu. Müzik ve sergi alanında uzun yıllar çalıştı. Tokyo, Singapur ve Venedik’te uluslararası sanat gösterileri ve sergilerine katıldı. Galata Kulesi’nin yakınlarındaki atölyesinde çalışmalarına devam etmektedir.

7 Aralık Kabare Es Ist Konser 20:30

Kabare Es Ist sizleri Decollage Art Space ev sahipliğinde tiyatral bir klasik müzik dinletisine davet ediyor!

Operalara, ietlere ve müzikal eserlere yön vermiş Franz Schubert, Giacomo Puccini, W. Amadeus Mozart ve Kurt Weill gibi bestecilerin birbirinden güzel ve farklı eserlerini Eyüp Okumuş (Bariton) ve Duha Alkan (Soprano) seslendirirken, piyanoda Mehrshad Hashemi onlara eşlik ediyor. Kabare Es Ist şarkıların hikâyelerini, birer anlatıcı rolüne de bürünerek tiyatral bir biçimde eğlenceye dönüştürüp sahneleyerek, seyirciye unutulmaz bir deneyim yaşatmayı vadediyor.

9 Aralık Murat Evgin Konseri 20:30

Şarkıları ve dizi müzikleriyle kırktan fazla ülkede dinlenen Murat Evgin, ‘’Sezen Aksu Şarkıları’’ ile sevenleriyle tekrar Decollage Art Space’de buluşuyor. Sezen Aksu’nun Türk müziğine kazandırdığı parçalar; Murat Evgin’in yorumu ve uzun yıllar Barış Manço, Cem Karaca gibi isimlerle çalışmış, ülkemizin önemli müzisyenlerinden Eser Taşkıran’ın piyanoda eşliğiyle 9 Aralık akşamı Decollage Art Space’te.

10 Aralık Özlem Birkan ile Modern Kintsugi Atölyesi 11:00-17:00

Kintsugi, kırılmış ya da çatlamış seramiklerin “urushi” adı verilen özel bir reçine ve altın kullanılarak onarıldığı, tarihi 16. yüzyıl Japonya’sına dek uzanan bir Japon sanatıdır. Kintsugi, her yıkımın bir son olmadığını gösteren, onarılan yerleri gizlemek yerine altın ile belirginleştirerek objenin yaşanmışlığının değerini ortaya koyan bir sanattır. Özlem K. Birkan ile Modern Kintsugi atölyemizde kırılan objeleri onarırken Kintsugi yoluyla kişisel yıkımlarımız ve kendimizi onarma sürecimize dair de farkındalık geliştireceğiz.

12-13 Aralık Aysun Toksöz ile Mozaik Atölyesi 19:00-22:00

Dünyanın en eski sanatlarından biri olan mozaik sanatının temel tekniklerini ve tarihi önemini öğreneceğimiz Aysun Toksöz ile Mozaik Atölyesi Decollage Art Space’te.

Mozaik Atölyesi, renk uyumu ve renk analizini öğrenmemizi sağlayarak farklı materyalleri aynı kompozisyon içinde görebilme yetisi kazandıracak. Atölye çalışması sırasında eğitmenimiz Aysun Toksöz, mozaik sanatı hakkında çeşitli bilgiler vererek yaşadığımız toprağın tarihine bizleri yakınlaştıracak. Atölyemize katılmak için daha önce eğitim almanıza gerek yoktur.

13 Aralık Duo Kalkedon Konser 20:30

Decollage Art Space tüm sanatseverleri Duo Kalkedon ile Renkli Klasik konserine davet ediyor!

Kemanda Buse Kademli, piyanoda Gökay Özgür’ün yer aldığı Duo Kalkedon, adını Kadıköy’ün Antik Çağ’daki isminden alıyor. Duo Kalkedon, “Keyifli Klasik” repertuvarının ilk kısmında klasik bestecilerin eserlerini sunarken ikinci kısımda keyifli Türk eserleri ve klasik tango parçaları seyirciyle buluşturuyor. Birbirinden yetenekli iki genç sanatçı ile keyifli bir müzik yolculuğuna çıkmak için sizleri Decollage Sahne’ye bekliyoruz.

14 Aralık/28 Aralık İpek Demirkan ile Kolaj Atölyesi 12:00-14:00

İpek Demirkan eşliğinde kendimizi bilme, bulma ve olma yolculuğumuzda zihnimizin telaşını kolaj sanatıyla yatıştırıyor, zamansız kesilmiş parçaları yeni bir gerçeklik yaratmak için tutkalla buluşturuyoruz. Şehrin stresinden uzak, sanatla dolu birkaç saat geçirerek sanat eseri yaratmanın tadını çıkarıyoruz.

15 Aralık Haluk Polat ile Yeniden Yetmişe Atölyesi 20:00

Haluk Polat ile yeniden yetmişlere dönmeye hazır mısınız?

Decollage Art Space ev sahipliğinde düzenlenecek olan bu atölyede yetmişlerin en popüler dört şarkısını birlikte çalışacağız. Çalışmamızda başlangıç seviyesinde nefes ve ses egzersizleri yapıp şarkıların hikayelerini, ritmik ve melodik yapılarını inceleyeceğiz. Atölye sonunda We Play Pop Vokal Grubu’nun dinletisinde çalıştığımız şarkıları beraber söyleyeceğiz.

Celil Sadık ile Sanatın Dehaları Seminerleri

15 Aralık: Leonardo Da Vinci 20:00-22:00

16 Aralık: Michelangelo 14:00-16:00

17 Aralık: Caravaggio 14:00-16:00

Decollage Art Space sizleri Celil Sadık ile sanatın üç büyük dehasını yakından tanımaya davet ediyor!

Leonardo Da Vinci, Michelangelo ve Caravaggio’nun hayatlarını ve eserlerini inceleyeceğimiz bu üç seminer sizlere unutulmaz bir deneyim yaşatmayı vadediyor. Birbirinden bağımsız üç oturumda gerçekleşecek bu seminerlerin dilediğiniz kadarına katılabilirsiniz.

16 Aralık Işıl Yücesoy ile Zamansız Şarkılar Konser 20:30

Işıl Yücesoy, “Zamansız Şarkılar”ıyla Bir kez daha Decollage Art Space’te!

Efsanevi oyuncu Işıl Yücesoy, içinizi ısıtacak şarkıları, güzel sohbeti, müzik ve televizyon dünyasından eşsiz anılarıyla Decollage Art Space’e konuk oluyor. “İçmeden Sarhoş”tan “Ya Seninle Ya Sensiz”e, “İspanyol Meyhanesi”nden “Beni Vur” a; Işıl Yücesoy’un şarkıları arasında anlattığı anılarıyla özel bir akşam sizleri bekliyor.

16-17 Aralık/23-24 Aralık Göksin Carey ile Bireysel At Heykelciliği Atölyeleri 09:00-17:00

“American Academy of Equine Art” sertifikalı, on beş yıl boyunca bronz heykel ve anıt çalışmaları yapmış, dokuz yıldır ise atölyeler düzenleyen seçkin eğitmen Göksin Carey, sizleri Decollage Art Space’te vereceği bireysel derslere davet ediyor.

22 Aralık La Serva Padrona Komik Opera 20:30

Barok dönemin en önemli İtalyan bestecilerinden Giovanni Battista Pergolesi’nin bestelediği, “komik opera” türünün tarihteki ilk örneği olan “La Serva Padrona” (Hanım Olan Hizmetçi) Decollage Art Space’te seyirciyle buluşmayı bekliyor!

Kuruculuğunu Cihan Uçan’ın yaptığı, Türkiye’nin ilk oda operası olma özelliğini taşıyan Brooklyn Chamber Opera, devrimciliğiyle opera tarihinde fırtınalar koparmış bu ünlü eseri izlemeye tüm sanatseverleri davet ediyor.

22 Aralık Sinem Kaya ile Resim ve Şarap: Claude Monet 19:00-22:00

Decollage Art Space’te Lezzetli Bir Sanat Deneyimi: Wine and Art

Sanat ve şarap tutkunlarını, eşsiz bir deneyim yaşamak için 22 Aralık’ta Decollage Art Space’e bekliyoruz. Uzman eğitmen Sinem Kaya’nın rehberliğinde gerçekleşecek bu etkinlikte, sanatın büyüsüyle tanışırken leziz bir şarap deneyiminin keyfini çıkaracaksınız. Sinem Kaya’nın rehberliğinde, Monet’nin izinden giderek, onun benzersiz eserlerini keşfedecek ve kendi yaratıcılığınızı konuşturacaksınız.

27 Aralık Göksin Onay ile Yılbaşı Konseri 20:30

Gülsin Onay, Yılbaşı Konseri ile 27 Aralık’ta Decollage’da!

Decollage Art Space, bir kez daha yılbaşı konseriyle dünyaca ünlü piyanist Gülsin Onay’ı ağırlıyor. Bu özel gecede, keman sanatçısı Erkin Onay’ın etkileyici performansı ve Serhan Bali’nin büyüleyici anlatımı Gülsin Onay’a eşlik ederken, sanatseverleri unutulmaz bir müzikal deneyim bekliyor. Gülsin Onay, klasik müziğin en güzel eserlerini yorumlayarak dinleyicilerine adeta bir müzik şöleni yaşatacak.

Yeni yıla umut ve coşkuyla başlamak, Gülsin Onay’ın büyülü müziğiyle sarılmak istiyorsanız bu sıra dışı konseri kaçırmayın!

28 Aralık Trio Hera Konseri 20:30

Trio Hera, 28 Aralık’ta Decollage Art Space’de

Elfida Su Turan, Beliz Güney ve Lal Karaalioğlu’nun müthiş bir uyum içinde bir araya geldiği Trio Hera, dört büyüleyici eserle müzikseverleri bir yolculuğa davet ediyor!

Gecenin açılışını, dinlemesi keyifli Haydn’ın “Çingene” adlı triosu ile yapıp, ardından Rachmaninov’un etkileyici eseri olan “Trio élégiaque in G Minor, No 1.” ile devam edecek olan Trio Hera, Shostakovich’in kendine özgü ses dünyasını keşfedeceğimiz konserin ikinci yarısında, Türk besteci Fazıl Say’a ait “Space Jump” eseriyle dinleyenlere klasik müzik ziyafeti yaşatacak.

Ziyaret Saatleri:

Her gün: 10:00 – 18:00

Adres:

Suadiye Mahallesi, Müzeyyen Sokak, No:4/1, 34740, Kadıköy/İstanbul

İletişim:

+90 (532) 363 09 89

info@decollageartspace.com

www.decollageartspace.com

https://www.instagram.com/decollageartspace/

Ulaşım:

Marmaray ulaşımı için Suadiye İstasyonu’nu, İETT ulaşımı için ise Tan Sokak Otobüs Durağı’nı

kullanabilirsiniz. Araçla gelenler için Decollage Art Space önünde İSPARK park imkânı bulunmaktadır.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ