Demokrat Zafer

Schafer’la İlham Veren Yılbaşı Sofraları!

Schafer Yeni Yılı Yepyeni İlhamlarla Karşılıyor!

Schafer’la İlham Veren Yılbaşı Sofraları!

Türkiye çapında 54 mağazası ve 2.000 adet satış noktasında sunduğu özgün, şık ve dayanıklı ürün çeşitliliği ile sektörün öncü markası olan Schafer, yeni yıl yaklaşırken “Yeni Yıl Yepyeni İlhamlarla Gelsin” mottosuyla müşterilerine sunduğu yüksek kaliteli ürünlerle hayatı ve evleri güzelleştirmeyi sürdürüyor. Schafer, küçük ev aletlerinden züccaciyeye uzanan geniş ve çeşitli ürün yelpazesine yeni yıl dönemine özel hazırladığı ürünleri de ekleyerek tüketicilere sunuyor.

Özgün tasarım anlayışıyla bir dünya markası olma yolunda hızla ilerleyen Schafer, kısa zamanda Türk züccaciye sektörünün en saygın ve köklü kurumları arasında yerini aldı. Sadece 10 ürün çeşidiyle başladığı yolculuğunu, bugün itibarıyla farklı kategorilerde, yüzlerce çeşit ürünle hizmet veren bir marka haline gelerek sürdüren Schafer, tüketicilerin hayatını güzelleştiren ürün çeşitliliğiyle dikkat çekiyor. Schafer, yılbaşı döneminde de “Yeni Yıl Yepyeni İlhamlarla Gelsin” mottosuyla müşterilerine yüksek kaliteli ürünlerini sunuyor.

Dayanıklı demir döküm gövdesi ile nesilden nesile aktarılarak uzun yıllar kullanılabilen Guss Chef Serisi ise ısının eşit bir şekilde yüzeye yayılmasıyla, gıdaların düşük ısılarda bile lezzet kaybı yaşanmadan pişmesini sağlıyor. Tüm ocak tiplerinde kullanılabilen, emaye kaplaması sayesinde gıdalarla temas etmeyen ve antibakteriyel olması sebebiyle tercih edilen ürünler farklı boylarda derin tencere, basık tencere, çift kulplu grill tava, yardımcı kulplu grill tava, sahan gibi seçeneklerle satışa sunuluyor. Tek tek satın alınabilen Guss Chef serisinin kırmızı rengi bulunuyor.

Küçük ev aletleri kategorisinde yer alan Teelike Elektrikli Çay Makinesi, en kalabalık ailelere yetecek geniş kapasitesi, şık tasarımı ve kullanım kolaylığı ile tercih ediliyor. 1.8 litre kapasiteli paslanmaz su ısıtıcı hazne ve 1 litre kapasiteli paslanmaz demliği ile tek seferde daha fazla çay hazırlama imkânı sunan Teelike Elektrikli Çay Makinesi özel kapağı sayesinde aynı zamanda su ısıtıcısı olarak da kullanılabiliyor. Gizli rezistans özelliği sayesinde daha minimal bir yapıya sahip olan makine enerji tasarrufu sağlarken, 1.500-1.800 Watt ısıtma gücü ile de en hızlı şekilde ısınıyor. Teelike Elektrikli Çay Makinesi, her kullanımda mükemmel demleme sağlarken çay makinesinin içinde su olmadığında kaynatma işlemini engelleyen ve susuz çalışmayı önleyen termostat sistemi ile güvenli kullanım sunuyor. 360 derece dönebilme özelliği ile kablo sarıcı bölüm sayesinde pratik ve kolay saklama olanağı sağlıyor.

Schafer tarafından mağaza ve online satışı bulunan ve gıda hazırlama ürün ailesinin içinde yer alan 5 litre kapasiteli paslanmaz çelik karıştırma haznesine sahip Prochef XL Stand Mikser’in 6 kademeli hız kontrolü özelliği bulunuyor. 1400 Watt (max) motor gücündeki Prochef XL Stand Mikser, sıçramaya karşı şeffaf koruma kapağı ile lezzetli tarifleri hazırlarken mutfakların temiz kalmasını sağlıyor. 3 farklı aparatı bulunan ürün, yoğurma aparatı, çırpma aparatı ve karıştırma aparatıyla birçok farklı lezzeti hazırlamaya imkân veriyor.

Küçük ev aletleri kategorisinde yer alan Chef Blend Mega Blender seti gelişmiş ve fonksiyonel başlıkları sayesinde içecek hazırlamaktan lezzetli yemeklere kadar tüm hazırlık süreçlerinde mükemmel bir yardımcı. Paslanmaz çelikten üretilen malzemeleri sayesinde uzun ömürlü kullanım sunan Chef Blend Mega Blender setinin 2 ayrı hız kademesi ve turbo hız fonksiyonu bulunuyor.  1500 Watt çalışma gücüyle maksimum verim elde etmeye imkân veren Chef Blend Mega Blender seti 1,5 litre kapasiteli doğrayıcı haznesi ile kalabalık ailelere yetecek kadar büyük hacimli işlemleri tek seferde yapabiliyor. 800 ml ölçü kabı sayesinde tam kıvamında yiyecek ve içecek hazırlamaya yardımcı olan setin içinde yer alan, 4 kanatlı paslanmaz çelik bıçak, 3 adet paslanmaz rendesi sayesinde doğrama ve rendeleme gibi işlemlerde büyük kolaylık sağlıyor.

Pratik kullanımıyla mutfakların vazgeçilmez yardımcısı Contempo Tost Makinesi ise birbirinden lezzetli tost ve ızgaralar hazırlayabiliyor. Termostatı istenilen sıcaklığa ayarlayabilme imkânı ve 1.750 Watt gücü sayesinde hızlıca ısınarak kullanıma hazır hâle geliyor. Çizilmelere karşı dayanıklı, yanmaz ve yapışmaz özel kaplamalı pişirme yüzeyi ve çıkarılabilir plakaları sayesinde kolayca temizlenebiliyor. Üst kapağı 180 derece açılabilen Contempo Tost Makinesi aynı zamanda ızgara olarak da kullanılabiliyor.

Yeni Yıla Özel Ürünler ile İlham Verici Sofralar

Ev tekstili ürünleriyle de hayatı ve evleri güzelleştiren Schafer Home, yılbaşı dönemine özel hazırlanan ve yeni yıl ruhunu yansıtan tasarıma sahip Christmas Havlu Setlerini müşterileriyle buluşturuyor. Kırmızı-beyaz ve yeşil-beyaz olmak üzere iki farklı renk ve desen seçeneği bulunan 30×50 cm ölçülerindeki 2’li havlu seti, %100 pamuk dokusu ile suyu kolayca emip, içine hapsediyor. Schafer’in yılbaşı dönemine özel hazırladığı, sofra ürün kategorisinde yer alan Wonder Serisi’nin iki farklı tasarım seçeneği bulunuyor. Seramik Wonder Serisi, yeni yılın mutluluk veren desenlerinin yer aldığı eğlenceli tasarımı ile sofralara neşe getiriyor. Gümüş ve gold renk seçenekleriyle yılbaşı sofralarına şıklık katacak Elegance Serisi ise yılbaşı sofralarına zarafet getiriyor. İkramlara benzersiz bir güzellik getiren Elegance Serisi farklı kullanım alanlarına yönelik içerik çeşitliliğiyle dikkat çekiyor.

Camın sofralarda yarattığı eşsiz etkiye sahip Petite Serisi ise ayaklı sunum tabağından kurabiyeliğe kadar uzanan geniş ürün çeşidi ile yılbaşında yaratıcı sunumlara ilham verecek. Parçaları tek tek satın alınabilen Wonder, Elegance ve Petite Serileri, tüketicilerin ihtiyaçlarına yönelik seçebilecekleri içeriği ile kişiselleştirilmiş ve şık sunumlar hazırlamalarını sağlıyor. Schafer, yeni yılda sevdiklerine uzun yıllar kalıcı olacak özel bir armağan vermek isteyen müşterilerini kendilerine en uygun hediyeyi seçmek için mağaza ve online satış noktalarına davet ediyor.

SCHAFER Hakkında: Schafer, 1980 yılından bu yana edindiği bilgi birikimiyle züccaciye sektöründe faaliyet gösteriyor. “Rahat ulaşılabilir” bir marka olma amacıyla yola çıkan Schafer yüksek kaliteli ürünlerini kullanıcılarla buluşturmayı ilke ediniyor.

Geniş ürün gamıyla yenilikçi bir anlayışa sahip olan Schafer konsept mağazaları, çok katlı mağazalar, online satış mağazası ve uluslararası marketlerde varlık göstererek sektördeki yerini koruyor.

İhracat kanadında hatırı sayılır işler yapmaya devam eden Schafer dünya markası olma yolunda emin adımlarla yürümeye devam ediyor.

 

 

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ