Demokrat Zafer

Adnan Akın’dan “Karacabey” Hassasiyeti!

İYİ Parti Büyükşehir ve Karacabey Belediye Meclis Üyesi Adnan Akın, 2024’te Karacabey Belediye Başkanlığı’na aday! Akın, “Öyle bir imkan doğarsa, fırsat doğarsa, Karacabey de layık görürse aday olurum. Olmayı da isterim” ifadelerini kullandı.

Görevden asla kaçmayacağını belirten Adnan Akın, “2009-2014 yılları arasında Mustafakemalpaşa Belediyesi Meclis Üyeliği yaptım. 2014 yılından bu yana Büyükşehir ve Karacabey Belediye Meclis Üyeliği görevlerinde bulunuyorum. Yanı sıra Büyükşehir Belediyesi İYİ Parti Grup Sözcülüğünü yapıyorum. Senelerdir kazandığım tecrübeyle, yerel yönetim anlayışını çok iyi biliyorum. Hiçbir zaman görevden kaçmadım. Adım şu anda kulislerde belediye başkanlığı adaylığı için geçiyor. Bu da tabi beni mutlu ediyor. Bekleyip göreceğiz. Süreç ne gösterir bilinmez. Karacabey’e hizmet noktasında görevden asla kaçmam” dedi.

Harita Mühendisi Adnan Akın, “ Karacabey’in en büyük sorunu trafik, yoğun yapılaşma ve otopark. Bu sıkıntılarla ilgili zamanında Karacabey Belediye Meclisine birçok önerge verdik.  Fakat hepsi yok sayıldı. Karacabey’de bitişik nizam yüzünden büyük sıkıntılar yaşanacağını belirttik. O zaman söylediklerimiz, verdiğimiz önergeler kaile alınmadı. Şimdi karşımıza çıkan tablo içler acısı. Şimdi trafikte büyük bir park sıkıntısı yaşanıyor. Yanı sıra yollarda park sıkıntısı yüzünden uygunsuz park etmelerle birlikte kazalar meydana geliyor. Karacabey resmen beton yığını haline getirildi” şeklinde konuştu.

Karacabey Haber
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ