Demokrat Zafer

Bodrum Belediyesi Meclis Üyesi aday adayı Yiğit Girgin: “Bodrum’un Gerçek Potansiyeli Ortaya Çıkarılmalı”

Profesyonel Otel Yöneticileri Bodrum Temsilcisi ve Bodrium Hotel & SPA Genel Müdürü Yiğit Girgin, Bodrum Belediyesi Meclis Üyeliği için aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Bodrum’un gerçek potansiyelinin ortaya çıkarılması gerektiğini belirten Yiğit Girgin, kentin gelişimine ve geleceğine katkı sağlamak ve sorunların çözülebilmesi için vatandaşların sesi olmak istediğini söyledi.

Yıllardır farklı sektörlerle iç içe çalıştığını ve sivil toplum kuruluşlarındaki görevleriyle birlikte kentin ihtiyaçlarını iyi analiz ettiğini dile getiren Girgin, “Bu güzel coğrafyada yaşayan herkesin ortak paydası olan Bodrum’u daha yaşanabilir, sürdürülebilir ve çağdaş bir kent haline getirmek için kararlılığımı ortaya koyuyorum. Turizmci olarak sektörü, Bodrum’un ekonomik ve kültürel dinamiklerinin temelini oluşturan önemli bir unsur olduğunu düşünüyorum. Bodrum, sadece ülkemizin değil, dünya turizminin de gözde destinasyonlarından biridir. Ancak, bu değeri korumak ve daha da ileri taşımak için birçok etkin, stratejik ve sürdürülebilir politikaların hayata geçirilmesi gerekmektedir” dedi.

BODRUM DAHA YAŞANABİLİR BİR KENT OLMALI

Turizmin birçok farklı yönü bulunduğuna da dikkat çeken Yiğit Girgin: “Benim için turizm sadece konaklama ve yeme içme sektörleriyle sınırlı değil, aynı zamanda kültür, sanat, spor, gastronomi, mavi yolculuk, sürdürülebilir çevre alanlarında ve daha birçok konuda bir bütün olarak ele alınmalıdır. Bu nedenle, Bodrum’un turizm potansiyelini artırmak, yerel esnafın desteklenmesini sağlamak ve kültürel zenginliklerimizi ön plana çıkarmak adına projeler geliştirmeyi taahhüt ediyorum. Bodrum halkının görüşlerini dikkate alacak, şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışını benimseyerek, sizinle birlikte Bodrum’u daha güzel yarınlara taşıyacağımıza inanıyorum. Bu yolculukta sizlerin destekleriyle birlikte Bodrum’u daha yaşanabilir, adil ve kucaklayıcı bir kent haline getireceğimize olan inancımı paylaşmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

Gelecek nesillere güzel bir Bodrum mirası bırakmak için aday adaylığı kararı aldığını da vurgulayan Girgin sözlerine şöyle devam etti: “ Sizlerle birlikte, turizmi ve altyapıyı güçlendirecek, Bodrum’u daha sürdürülebilir bir geleceğe taşıyacak projelerimizi hayata geçirmek için çalışmaya hazırız. Sizlere güveniyorum, Bodrum’u birlikte yönetmek için el birliğiyle çalışacağımıza inanıyorum. Desteklerinizi ve önerilerinizi bekliyorum”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ