Demokrat Zafer

KOLANCI; “TÜM BELEDİYELERİ ALACAĞIZ”

Yeniden Refah Partisi Bursa’daki 3 İlçe Belediye Başkan adaylarını duyurdu. Bursa İl Başkanı Murat Kolancı “tüm belediyeleri alacağız” dedi. Bursa İl Başkanı Murat Kolancı‘nın da hazır bulunduğu aday tanıtım toplantısında, İnegöl, Harmancık ve Büyükorhan Belediye Başkan adaylarını ilan edildi.

Yeniden Refah Partisi Bursa İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada;

Bursa yeniden özlenen samimiyete kavuşuyor..
Bursa yeniden güler yüzlü kadrolarıyla buluşuyor..
Bursa için vakit tamam..
Bursa için Yeniden Refah Vakti..
Müjdeler olsun, Yeniden Refah Geliyor, Müjdeler olsun Bursa’ya huzur, adalet, bereket ve bolluk geliyor..
Bursa’da devam eden aday adaylık süreçlerinin ardın Yeniden Refah Partimizden büyük bir hamle geldi.
Bursa İl Başkanımız Murat Kolancı koordinasyonu ile Bursa’mızın güzide ilçelerinden üç ilçemizin Belediye Başkan Adayları belirlendi.
Seçim bölgelerinde dengeleri alt üst edecek ve belediye seçimlerinden büyük bir zaferle çıkacak nitelikte isimleri Genel Başkanımız Sn. Dr. Fatih Erbakan, bugün gerçekleşen aday tanıtım toplantısında bizzat açıkladı.
Bursa İl Başkanımız Murat Kolancı’nın da hazır bulunduğu aday tanıtım toplantısında, İnegöl, Harmancık ve Büyükorhan Belediye Başkan Adaylarımız ilan edildi.
İl Başkanımız Kolancı; ‘Seçimlerden zaferle çıkacaklarına inandığımız çok değerli isimleri büyük bir titizlikle ve kıymetli bir istişare sürecinin ardından belirledik. İnegöl, Harmancık ve Büyükorhan’da vatandaşımız artık Yeniden Refah Partimizin misyonu ve vizyonu ile hizmet belediyeciliği ile tanışmış olacak.
Bu minvalde İnegöl’ümüz için çok değerli Elk. Müh. Sn. Mehmet Kaygusuz, Harmancık için çok değerli Sn. Ahmet Can ve Büyükorhan için çok değerli Sn. Enes Yılmaz Belediye Başkan adaylarımız olarak açıklandı.
Ve inşallah önümüzdeki günlerde diğer ilçelerimizin de adaylarını ilan edeceğiz. Milletimiz müsterih olsun, yerel seçimlerle birlikte Yeniden Refah kadroları olarak, tüm Belediyeleri alacağız ve vatandaşımızla özlenen samimiyeti, Yeniden buluşturacağız’ dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ