Demokrat Zafer

Şahinkaya’nın farkını bu kez öğretmenler yaşadı

Eğitim sektöründe 20. yılını dolduran Şahinkaya Özel Eğitim Kurumları, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü ‘Geleceğe İlham Veren’ öğretmenleri ile birlikte coşkulu ve görkemli bir gece ile kutladı.

Akademik ve sosyal başarıları ile adından sıkça söz ettiren Şahinkaya Özel Eğitim Kurumları, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla gerçekleşen kutlamada tüm öğretmenleri ve yöneticileri ile bir araya geldi.

Bursa’nın başarılı eğitim kurumlarından Şahinkaya, öğretmenleri ve kurum yöneticileri ile birlikte Öğretmenler Günü’nü görkemli bir geceyle kutladılar.

Seva Holding Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Şahinkaya, Şahinkaya Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dilay Şahinkaya ve Seva Holding Yönetim Kurulu Üyesi Nurhan Şahinkaya’nın katıldığı gece Podyum Davet’te gerçekleşti.

Skola, Academy ve Hexagon Kampüs öğretmen ve yöneticilerinin katıldığı gecede kutlamanın yanı sıra meslekte 40. hizmet yılını ve Şahinkaya’da 10,15 ve 20. yılını tamamlayan yönetici ve öğretmenlere onur plaketlerinin takdim edildiği organizasyonda, öğretmenler çekilişle sürpriz hediyelerin sahibi oldular. Eğitimde 20. yıla özel hazırlanan Öğretmenler Günü pastası tüm yönetimin katılımıyla kesildi.

“Pembe Çarşı efsanesi” geri dönüyor

Oğuzhan Şahinkaya açılış konuşmasında öğretmenlere, “Geleceğimize şekil veren kişileri yetiştiren öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü gönülden kutlarım” şeklinde seslendi. Oğuzhan Şahinkaya, 20 yıllık eğitim yolculuğunun Pembe Çarşı efsanesi Şahinkaya Dershanesi ile başladığına vurgu yaparak o günden bugüne ilkelerinin hep çok çalışmak olduğunun altını çizdi. 20. yıllarında eğitim alanında sürprizleri olacağını da ifade eden Oğuzhan Şahinkaya, “Ülkemizin en iyi üniversitelerinde eğitim gören mezunlarıyla adından söz ettiren Pembe Çarşı efsanesi, Hexagon Kurs ile geri dönüyor” diyerek yakında zamanda duyurusu yapılacak olan Hexagon Kurs projelerini ilk olarak Şahinkaya öğretmenleriyle paylaştı.

Öğretmenler doyasıya eğlendi

Müzisyen Cengiz Ateş ve orkestrası sevilen şarkılardan oluşan repertuarıyla sahne alarak Şahinkaya öğretmenlerine eğlenceli anlar yaşattı.

After Party’de ise DJ Burak Türkkal’ın performansı ile keyifle dans eden öğretmenler, Öğretmenler Günü’nü muhteşem bir organizasyonla kutlamanın mutluluğunu yaşadılar.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ