Demokrat Zafer

HARREM’DEN YEPYENİ BİR ÜRÜN ETKİN KORUMA VE DERİNLEMESİNE NEMLENDİRME BİR ARADA

Harrem Nemlendirici ve Leke Karşıtı Güneş Kremi Sfp 50 ile Tanışmaya Hazır Mısın?

İlhamını doğanın şifalı gücünden alan Harrem, Nemlendirici ve Leke Karşıtı Güneş Kremi SFP 50 ile lekelere karşı etkili bir güneş koruması sağlarken cildi derinlemesine nemlendirerek günlük nem ihtiyacını da karşılıyor.

Güneş lekelerine karşı etkili bir koruma sağlayan Harrem Nemlendirici ve Leke Karşıtı Güneş Kremi, multi fonksiyonel içeriği ile güneş ışığı kaynaklı koyu lekelerin oluşmasını önlerken aynı zamanda yaşlanma karşıtı bir bakım sunarak cildin daha sıkı ve genç görünmesi sağlar. Tüm cilt tipleri ve yaş grupları için uygun olan Harrem Nemlendirici ve Leke Karşıtı Güneş Kremi; hafif, hızlı emilen ve iz bırakmayan doğal formülü ile öne çıkıyor.

GÜL MAYASI İLK KEZ BİR KREMDE KULLANILDI

Harrem Nemlendirici ve Leke Karşıtı Güneş Kremi SFP 50, cildinizi güneşin zararlı etkilerinden korurken; A, B, C vitaminleri, aloe vera ve hyalüronik asit içeren formülü ile cildinizin bakım ve nem ihtiyacını karşılayarak ışıltılı bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. İçeriğindeki gül mayası ise cildin derinlemesine nemlenmesi ve tazelenmesini destekler.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ