Demokrat Zafer

Turizm ve etkinlik sektörünün devleri ACE of MICE ile 12. Kez bir araya geliyor.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, sektörün en büyük organizasyonuna ikinci kez ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Dream Project tarafından düzenlenen ve her yıl ulusal ve uluslararası kurumsal firmaları, etkinlik ajanslarını, otelleri, acenteleri, turizm ve etkinlik sektörü profesyonellerini ağırlayan,  sektörün “Oscar”ları olarak bilinen ACE of MICE organizasyonu, 5-6 Ocak’ta Elexus Hotel &Convention’da12’nci kez gerçekleşecek.

CyprusRoyal Turizm destekleriyle gerçekleşecek olan ve Dream Project tarafından düzenlenen etkinlik, yine sektörün ulusal ve uluslararası markalarını bir araya getirmeye hazırlanıyor.

B2B TOPLANTILAR İLE MICE SEKTÖRÜ EN ÜST DÜZEYDE BİR ARAYA GELECEK

MICE sektörünü B2B toplantılar, network etkinlikleri ve ödül töreni ile biraraya getiren Dream Project, sektörde yeni iş birliklerinin oluşmasını ve ticari hacmin artmasına büyük katkı sunuyor.Masters of Eventsby ACE of M.I.C.E. Awards ile yüzlerce kurumsal markanın etkinlik satın alıcılarınınyanı sıra  uluslararası tur operatörlerinin, acente ve etkinlik firmalarının üst düzey yöneticilerini 3 gün boyunca hostedbuyer olarak ağırlayacak.

70 KİŞİLİK KURUMSAL JÜRİ HEYETİNİN OYLARIYLA  26 KATEGORİDE BİRİNCİLERÖDÜLLENDİRİLECEK

Masters of EventsACE of M.I.C.E.Awards ile ilgili açıklamalarda bulunan Dream Project CEO’su Volkan Ataman ,“Bu yıl 12. Kez sektörümüzüB2B network toplantılar ve interaktif kaynaşma programları ile en üst düzeyde bir araya getiriyoruz. Sektörün profesyonelleri, 2 gün boyunca B2B toplantılar ile yeni iş bağlantıları oluşturacak” dedi. ACE of M.I.C.E. organizasyonu ile 11 yıldır sektöre önemli katkılar sağladıklarını aktaran Ataman, KKTC’deki bu etkinlik ile bunu bir üst noktaya taşıyacaklarını vurguladı. Ataman sözlerini şöyle sürdürdü “Bu seneki Masters of Eventsby ACE of M.I.C.E. Awardsile yine ulusal ve uluslararası çok önemli markaları ve değerli isimleri buluşturacağız. Bu büyük organizasyonla; etkinlik sektörünün faaliyetlerinin sürdürülebilir büyümesine yön vermeyi, sektörde hizmet veren kurum ve kuruluşlarda daha mükemmele ulaşma arzusu yaratmayı hedefliyoruz.5Ocakakşamı gerçekleşecek MOE Party ile keyifli bir gece yaşanacağını belirten Ataman, 6Ocakakşamı ise kırmızı halı seremonisi ile başlayacak vemuhteşem şovlar eşliğinde gala yemeği ile devam edecek olan ACE of M.I.C.E.Awards Ödül Töreni’nde sektörünün en iyilerinin 26 ayrı kategoride ödüllendirileceğini dile getirdi. 1 Kasım itibariyle başlayan ödül başvuruları 22 Aralık tarihine kadar devam edecektir.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ