Demokrat Zafer

Eaton, 7. Elektrik Tesisleri Ulusal Kongre ve Sergisi’ne Katıldı

Akıllı güç yönetimi şirketi Eaton, 1-3 Kasım tarihleri arasında Elektrik Mühendisleri Odası İzmir Şubesi’nin düzenlediği, bu sene yedincisi yapılan Elektrik Tesisleri Ulusal Kongre ve Sergisi’ne katıldı.

Cumhuriyetin kuruluşunun yüzüncü yılında elektrik mühendislerinin bir araya geldiği etkinlik, ülkenin dört bir yanından binlerce mühendis ve teknik elemanı ağırladı. Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) adına düzenlenen etkinlikte sektördeki son gelişme ve yenilikler masaya yatırıldı. Eaton katılım sağladığı etkinlikte orta gerilim – alçak gerilim güç dağıtımı ile devre koruması, elektrikli araç şarj istasyonları, güç kalitesi, otomasyon, yaşam güvenliği sistemlerine ilişkin yeni teknolojilerini sergiledi.

Etkinliğin odak noktası elektrikli araçlar olurken elektrikli araçlar ve şarj teknolojileri konulu oturumlar düzenlendi. Eaton’dan Artur Değirmenci Elektrikli araçlar, şarj teknolojileri ve geleceğin şarj teknolojileri ile ilgili “Daha Güvenilir ve Kontrol Edilebilir Elektrikli Araçlar Şarj İstasyonları” oturumunda konuşmacı olarak yer aldı. Etkinlik oturumlarında elektrikli araçların ve şarj istasyonlarının yanı sıra yangın algılama ve alarm sistemleri, yangından korunma, acil anons sistemleri, rüzgar santralleri, fotovoltaik sistemler, sıfır enerjili binalar, NetZero konsepti, aydınlatma teknolojileri, yenilenebilir enerji, elektrik dağıtım ve dijitalleşme gibi konular da ele alındı.

Eaton’dan Ulaş Cihangir ve Zafer Budak “Enerji Sektöründe Dijitalleşme”, Gökhan Pekmertol “Akıllı Şebekeler” oturumlarına konuşmacı olarak katıldılar.

Eaton Ülke Müdürü Yılmaz Özcan, kongre ile ilgili görüşlerini şu cümlelerle paylaştı: “Eaton olarak, Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında ülkemiz ve dünyanın dört bir yanından elektrik mühendislerinin katıldığı ve yedincisi düzenlenen Elektrik Tesisleri Ulusal Kongre ve Sergisi’nde bulunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Değerli katılımcılarımız ile birlikte sektörümüzün geleceği hakkında fikir alışverişi yapmaktan, enerji ve otomasyondaki yenilikleri konuşmaktan büyük keyif aldık. Eaton’da konusunda uzman mühendis ekibimizin konuşmacı olarak katıldığı oturumlar oldu. Üç gün boyunca, çok keyifli ve bilgilendirici bir etkinlik geçirdik. Sergi standımıza ve sunumlarımıza katılım ve ilgi gösteren herkese teşekkür ederiz.”

 


ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ