Demokrat Zafer

Gemlik halkı, kentin sükunetini ve huzurunu bozacak her türlü girişime karşıdır

İYİ Parti Gemlik İlçe Başkanı Ertuğrul Yavuz’dan HEDEP PM Üyesi Sabri Gül’ün Açıklamalarına Sert Tepki

İYİ Parti Gemlik İlçe Başkanı Ertuğrul Yavuz, HEDEP PM Üyesi Sabri Gül’ün yaklaşan Gemlik yürüyüşü hakkındaki açıklamalarını sert bir dille eleştirdi. Yavuz, “Gemlik, tarihi ve sosyal dokusu ile Türkiye’nin en hassas bölgelerinden biridir ve bu ilçenin adının, hiç kimsenin kişisel veya siyasi ajandasında malzeme olarak kullanılmasına izin veremeyiz. Gemlik halkı, kentin sükunetini ve huzurunu bozacak her türlü girişime karşıdır” dedi.

Başkan Yavuz, Sabri Gül’ün açıklamalarını Gemlik ve Türkiye’nin genel huzurunu hiçe sayan provokatif söylemler olarak nitelendirdi ve şunları ekledi: “Sabri Gül’ün ve onun temsil ettiği zihniyetin, Gemlik’in adını ve hassasiyetlerini yok saymasına asla müsamaha gösteremeyiz. Bu tür açıklamalar, toplumsal barışımıza ve birlikte yaşama kültürümüze zarar vermektedir. Türk Devletine ve onun aziz milletine en derin duygularla bağlı olmak yegane ilkemizdir.”

İYİ Parti Gemlik İlçe Başkanlığı, tüm siyasi figürleri ve partileri, Gemlik’in ve Türkiye’nin genel huzurunu gözetmeye ve her türlü ayrıştırıcı dil kullanmaktan kaçınmaya davet ediyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ