Demokrat Zafer

İYİ PARTİ BURSA İL BAŞKANI İZNİK’TE RESMİ AÇIKLAMA YAPTI

İYİ Parti Bursa İl Başkanı Mehmet Hasan oğlu İyi parti Bursa büyükşehir belediye başkan adayımız milletvekili Selçuk Türkoğlu, İznik belediye başkan adayımız Avukat Mustafa küçük, Yenişehir belediye başkan adayımız Ercan özel, Orhangazi belediye başkan adayımız İsmail kaya diye sürpriz bir açıklama yaptı.

Avukat Mustafa Küçük, İYİ Parti İznik Belediye Başkan Aday Adayı olduğu miting gibi bir program ile basın önünde açıkladı.

30 Aralık 2023 cumartesi akşamı Topkapı Demir Düğün salonunda gerçekleşen programa Mustafa Küçük’ü sevenleri yoğun bir kalabalık ile salonu doldurdular. İYİ Parti Bursa Milletvekilleri Selçuk Türkoğlu ve Hasan Toktaş, İYİ Parti Bursa İl Başkanı Mehmet Hasan oğlu ve çevre ilçelerden gelen İYİ Parti belediye başkan adayları da Mustafa Küçük’e destek vermek için programa katıldı.

İznik İyi parti Siyasi işler başkanı ilçe başkan vekili Ekrem Yıldız tarafından sunumları yapılırken Saygı duruşu ve istiklal marşı okunmasının ardından konuşmalara geçildi.

İznik İyi parti İlçe başkanı Necati Taner Kıran, İYİ Parti Bursa İl Başkanı Mehmet Hasan oğlu Bursa milletvekili Hasan Toktaş, milletvekili Selçuk Türkoğlu, Avukat Mustafa Küçük gündeme dair önemli açıklamalarda da bulundu. İznik deprem bölgesi depremin ne zaman olacağı belli değil

Acilen İznik için deprem eylem planı hazırlanmalı mevcut başkana buradan sesleniyorum gitmeden önce bu planı hayata geçirmelidir, Allah nasip ederse Belediye başkanı seçilirsem ilk işim bu olacak ilçemize hizmet için talibim projelerimi zamanla açıklayacağım hepiniz hoş geldiniz şeref verdiniz  diyerek  basın toplantısı toplu fotoğraf çekilmesi ile son buldu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ