Demokrat Zafer

CW Enerji, daha yaşanılabilir bir çevre için çalışmalarına devam ediyor

  • Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük güneş paneli üreticisi CW Enerji, Afyon’da faaliyet gösteren bir fabrikanın çatısına anahtar teslim güneş enerji santrali kurulumunu tamamladı.

  • Sürdürülebilir bir çevre bilincinin yaygınlaştırılması amacında olduklarını belirten CW Enerji Genel Müdürü Volkan Yılmaz, “Gelecek kuşaklara daha yaşanılabilir bir çevre bırakılması hedefiyle çalışmaya ve üretmeye devam ediyoruz. Bu hedefimiz doğrultusunda fabrika çatılarını güneş enerji santralleri ile donatıyoruz” dedi.

Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük güneş paneli üreticisi CW Enerji, daha iyi ve sürdürülebilir bir gelecek için çalışmalarına devam ediyor.

CW Enerji, Afyon’da faaliyet gösteren bir firma ile iş birliği yaptı ve fabrika çatısına anahtar teslim güneş enerji santrali kurulumunu başarıyla tamamladı.

Kaliteden ödün vermeyen ve müşteri memnuniyetini birinci derecede misyon edinmiş bir anlayışla faaliyetlerini sürdürdüklerini belirten CW Enerji Genel Müdürü Volkan Yılmaz, “Gelecek kuşaklara yaşanılabilir bir dünya bırakılması hedefiyle çalışmaya ve üretmeye devam ediyoruz. Bu hedefimiz doğrultusunda fabrika çatılarını güneş enerji santralleri ile donatıyoruz” dedi.

Makine sektöründe faaliyet gösteren bir fabrikanın çatısına güneş enerji santrali kurduklarını ifade eden Yılmaz, 598,5 kWp gücünde güneş enerji santralinin devreye alındığını ve bu projede 315 Wp gücünde 1900 adet panel kullanıldığını kaydetti.

Daha temiz bir çevreye katkı

Çatıları güneş enerji santralleri ile donatmaya devam edeceklerine dikkat çeken Yılmaz, “Güneş enerji sistemlerini tercih etmek, daha sağlıklı bir çevreye katkıda bulunmanın en iyi yollarından biridir. Bu bilinçle, Türkiye’nin doğusundan batısına kadar hemen her yerinde çatılara imzamızı atıyoruz. CW Enerji ailesi olarak, dünyamıza katkıda bulunmak için çok çalışmaya ve değer üretmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Sürekli gelişim felsefesi ile yol aldıklarını belirten Yılmaz, alanında uzman kadroları ile fark yaratan ürünler tasarlamayı ve ürün gamını genişletmeyi sürdüreceklerini de sözlerine ekledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ