Demokrat Zafer

“Balina” müzikalinde Art De Huile imzası

Anadolu coğrafyasının asırlar öncesine dayanan kâdim şifa geleneğini modern tıbbın bilimsel dinamikleriyle harmanlayan aromaterapi markası Art de Huile, “BALİNA” müzikaline sponsor oldu. Art de Huile, Balina müzikaline sponsor olarak, aromaterapinin doğal iyileştirme gücüne dikkat çekmeyi ve farkındalık yaratmayı hedefliyor. Oyun esnasında yaşanan yoğun duygusal anlarda “Art de Huile” koku difüzörü ile aromaterapinin iyileştirici gücüne gönderme yapılıyor.

Art de Huile’un kurucusu Hülya Kayhan sponsorluklarına dair yaptığı açıklamada  “Bitki özleri, mükemmel aromaları ve doğal iyileştirme güçleri için binlerce yıldır kullanılıyor, aromaterapi hem duygusal hem de fiziksel olarak iyileştirmeye ve dengelemeye yardımcı olur. Uçucu yağların zihin ve vücut üzerinde dinamik bir etkisi vardır, uçucu yağ özleri koku merkezi üzerinden duygusal algımıza çok hızlı bir şekilde etki eder. Yoğun koku molekülleri rahatlatıcı, sakinleştirici, bazen uyarıcı, bazen de dikkat toplayıcı görev yapar. Bu görevi, temel içgüdüleriniz, düşünceleriniz ve duygularınız tarafından yönetilen beynin en derin kısımlarına bağlı koku alma hissi ile yaşatır. Balina müzikalinin öfke, pişmanlık, derin keder gibi çok yoğun duyguları vurgulayan bir teması var. Oyun içerisinde Art de Huile’un koku difüzörü de kullanılıyor. Duyguların çok yoğunlaştığı bir anda aromatik yağların rahatlatıcı gücüne dikkat çekiliyor“  dedi.

Gerçek uçucu yağların terapötik ve enerji seviyesindeki etkilerinin bilinçli ve bütüncül tedavi yöntemleriyle kullanımının önemine dikkat çeken ve yağların faydalarını bilimin ışığında daha çok insana ulaştırmak amacıyla aşkla çalışan Art De Huile’ün ürünlerine www.artdehuile.com da belirtilen eczanelerden ya da  www.hlyaromaterapi.com adresinden ulaşabilirsiniz.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ