Demokrat Zafer

MAKİNE SEKTÖRÜ KONYA MAKTEK FUARI’NDA BULUŞUYOR

  • Makine sektörünün Anadolu’daki en büyük buluşması MAKTEK Konya Fuarı için geri sayım sürüyor…
  • Makina İmalatçıları Birliği’nin (MİB) destekleri ile düzenlenecek olan MAKTEK Konya Fuarı’nda, ülkemizden ve dünyanın dört bir yanından gelecek makine üreticileri, son teknoloji ürün ve hizmetlerini sergileyecek.

1990 yılından beri tüm makine sektöründe yerli makine üreticilerinin çıkarlarını gözetmek ve yerli makine üretimini desteklemek amacıyla faaliyetlerini sürdüren Makina İmalatçıları Birliği (MİB), sektörün gelişimine öncülük eden organizasyonlarda etkin rol üstlenmeye devam ediyor.

TÜYAP tarafından, Makina İmalatçıları Birliği’nin (MİB) destekleri ile düzenlenecek olan makine sektörünün Anadolu’daki en büyük buluşması MAKTEK Konya Fuarı için geri sayım sürüyor.

Son teknoloji ürünler sergilenecek

11-14 Ekim 2023 tarihleri arasında Konya Ticaret Odası-Tüyap Konya Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan fuarda, ülkemizden ve dünyanın dört bir yanından gelecek makine üreticileri, son teknoloji ürün ve hizmetlerini sergileyecek.

MAKTEK Konya Fuarının sektörün gelişimi açısından önemine vurgu yapan MİB Başkanı S. Emre Gencer, “MİB olarak, MAKTEK Konya Fuarı’nı çok önemsiyoruz. Sektörün tüm paydaşlarını tek çatı altında bir araya getirerek makine endüstrisindeki güncel trendlerin sergileneceği fuarda, özellikle yerli makine üreticilerimiz açısından önemli fırsatların ve iş bağlantılarının ortaya çıkmasını umuyoruz. Aynı zamanda fuarın, Türk makine sektörünün üretim gücünün tüm dünyaya duyurulması noktasında da başarılı sonuçlar ortaya çıkarmasını bekliyoruz. Bu anlamda MİB olarak, tüm sektör paydaşlarımızın gerek yurt içinde gerekse de uluslararası pazarlarda daha iyi tanınması ve yerli makine imalatçılarının pazar payının artırılması adına çalışmalarımız aralıksız devam ediyor.

MAKTEK Konya Fuarı’nın sektörümüz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ