Demokrat Zafer

AB INDUSTRIES’DE ÜST DÜZEY ATAMA

Alapala Holding şirketlerinden AB Industries’in genel müdürlüğüne, grup şirketlerinden DEPART’ın Genel Müdürü Cengiz Tiryakioğlu atandı. Tiryakioğlu, her iki görevini eş zamanlı olarak yürütecek.

AB Industries genel müdürlüğüne, grup şirketlerinden DEPART’ın da genel müdürü olan Cengiz Tiryakioğlu atandı. 1996 yılından beri farklı sektörlerde üst düzey yönetici olarak başarılı projelere imza atan ve 2016 yılından itibaren DEPART Genel Müdürü olan Tiryakioğlu, AB Industries’in de genel müdürü olarak görev yapacak. Değirmencilik sektöründeki tecrübeleriyle AB Industries’e yeni açılımlar getirmesi beklenen Tiryakioğlu, her iki şirketteki görevlerini eş zamanlı olarak yürütecek.

Üretimde Verimliliği Artıran Çözümler

AB Industries, kurulduğu 2017 yılından beri teknolojisini sürekli yenileyerek, üretim tesislerinin maksimum verimle çalışmasına yönelik lokal ve genel otomasyon sistemleri geliştiriyor. Değirmencilik ve yem sektörü başta olmak üzere, endüstriyel alanlarda faaliyet gösteren tesisler için müşteri istekleri doğrultusunda otomasyon çözümleri sunan firma, AR-GE yatırımları, güçlü mühendislik yeteneği ve inovasyon odaklı çözümleriyle, tesislerde üretim ve enerji kayıplarını minimuma indiriyor. Müşterilerinin beklentilerini eksiksiz bir şekilde karşılamaya yönelik yazılımlar geliştiren AB Industries, sağladığı 7/24 uzaktan erişim hizmetiyle de üretimde aksamalar yaşanmasının önüne geçiyor.

Alapala Grup bünyesinde edindiği bilgi birikimi ve nitelikli iş gücünün yenilikçi yaklaşımıyla müşterileri için katma değer yaratan AB Industries, global pazarda da adından söz ettiriyor. İş birliği yaptığı dünyaca ünlü çözüm ortaklarıyla birlikte uluslararası alanda iş hacmini artırmaya devam eden AB Industries, Cengiz Tiryakioğlu yönetimindeki yeni döneminde, ülke ekonomisine daha fazla katkıda bulunmak için çalışmalarını sürdürecek.

AB INDUSTRIES HAKKINDA

AB Industries, gıda proses teknolojilerinde dünyanın önde gelen makine üreticileri ve çözüm sağlayıcılarından Alapala Grup şirketleri arasında yer alıyor. Değirmen makineleri ve yem sektörü başta olmak üzere, endüstriyel sektörlerde faaliyet gösteren üretim tesislerine yönelik özel proje ve otomasyon çözümleri sunmak amacıyla 2017 yılında kurulan AB Industries, endüstriyel otomasyon alanında ileri teknolojiler kullanarak müşterilerinin ihtiyaçlarına özel anahtar teslim çözümler sunuyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ