Demokrat Zafer

Türkiye’ye Ulu Cami Örnek Olacak!

Bursa Ulu Cami camilere ilham olacak bir ilke imza atarak Ulu Cami’ye yeni bir web sitesi yapıldı.

Bursa Ulu Cami onarım donanım ve Bakım Derneği Başkanı Hilmi Şanlı Türkiye’de ki selatin camilere örnek olacak bir çalışma gerçekleştirdiklerini söyledi.

Şanlı sözlerine,Bursa Ulu Camii Derneği Yönetim Kurulu olarak; www.bursaulucami.com alan adı üzerine Ulu Cami’ye yeni bir web sitesi yapıldı.

Tüm ziyaretçilerin kolaylıkla indirip kullanabilecekleri İos ve Android tabanlı mobil uygulamar yapıldı. Bu uygulamalar sayesinde ziyaretçiler cami içerisinde ki hatların ve eserlerin ne anlama geldiklerini, kimin ne zaman yaptığını hem türkçe hemde ingilizce olarak öğrenebilecekleri gibi, isterlerse sesli olarak da dinleyebilecekler. Cami içerisine yerleştirilen profesyonel Mobese Kamerası sayesinde 24 saat canlı yayında cami içerisini görebilecekler. Uygulama içerisinde ayrıca Ulu Cami hakkında yazılmış pek çok makaleye de erişebilecekler. Bu sayede ziyaretçiler Ulu Cami hakkında ki doğru bilgiye doğru kaynaktan ulaşabilecekler.

Ulu Cami için İnstagram, Facebook ve Youtube hesapları açılarak buralarda düzenli olarak paylaşımlar yapılmakta. YouTube kanalı üzerinden 24 saat, canlı yayınla cam izlenebilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ