Demokrat Zafer

Mobil 1™, Oracle Red Bull Racing’in 2023 Formula 1 Dünya Şampiyonası’ndaki Başarısını Destekliyor!

Mobil 1, 2023 Formula 1 Dünya Şampiyonası’nı hem üreticiler hem de Max Verstappen’in pilotlar klasmanındaki liderliğiyle tamamlayan Oracle Red Bull Racing ile olan birlikteliklerinden dolayı gurur duyuyor. Sezon boyunca takımların birlikte hareket etmesi sonucunda sağlanan iyileştirmeler, eşi benzeri görülmemiş yeni başarıların elde edilmesinde rol oynadı. Mobil 1, Formula 1’de elde ettiği deneyimleri, ürünlerine aktararak müşterilerine en yenilikçi teknolojileri sunmaya devam ediyor.  

Mobil 1, 2023 Formula 1 Dünya Şampiyonası’nda zafere ulaşan ve hem pilotlar hem de üreticiler klasmanında unvan sahibi olan Oracle Red Bull Racing ile yan yana durmaktan gurur duyuyor. Bu üstün başarı, takımın 6’ncı Üreticiler Şampiyonluğu zaferi ve Max Verstappen’in arka arkaya 3’üncü Pilotlar Şampiyonluğu zaferi anlamına geliyor.

Birlikte eşi benzeri olmayan başarılar elde edildi!

Mobil yakıt ve Mobil 1 yağ teknolojisi kullanan RB19 yarış otomobili, pistte Red Bull’un 2023’teki performansının ne kadar ileride olduğunu vurgulayan başarılar elde etti. Ekip, sezon boyunca önemli başarılara imza attı. Bu başarıda dikkat çeken unsurlar şu şekilde sıralandı:

  • Mobil 1’in pist teknisyenleri her yarış hafta sonunda, takım için yaklaşık 15 yakıt örneğini ve 50 yağ örneğini test ediyor.
  • Monaco Grand Prix’inde test edilen yağ örnekleri, Oracle Red Bull Racing’in, ilk çeyrekteki aksiliklerin ardından, Sergio Pérez’in otomobilinde aynı güç-aktarma sistemi bileşenleriyle devam edebileceklerini belirlemesine olanak tanıdı.
  • Max Verstappen, arka arkaya 10 galibiyet ile spor tarihinde herhangi bir pilotun ardı ardına en fazla yarış galibiyetine sahip oldu ve ayrıca bir F1 sezonunda en fazla tur liderliği elde etti.
  • ExxonMobil, Oracle Red Bull Racing Team’in ortağı olduğu andan itibaren, ekip birlikte katıldıkları 141 yarışta; 56 galibiyet, 123 podyum ve 35 pole pozisyonu elde etti.

Oracle Red Bull Racing, 2023 sezonunda olağanüstü bir performans gösterdi. Grid boyunca heyecan verici mücadeleler, kusursuz pit stoplar ve çok sayıda Grand Prix’de takımın güç-aktarma sistemi, performansı, verimliliği ve tutarlılığıyla sezona damgasını vurdu. Tüm bu başarılı performans, takımın Formula 1 tarihine geçmesini sağladı.

Oracle Red Bull Racing Takım Müdürü Christian Horner, Mobil 1 ile olan birlikteliğin başarılarında oynadığı rol ile ilgili olarak; “2023’te pilotlar ve üreticiler şampiyonu olmak, Oracle Red Bull Racing’deki herkesin azminin ve çabalarının kanıtı. Mobil 1 teknolojisi kadar ekibin uzmanlığı da başarımızda önemli paya sahip. Bize her Grand Prix’de en güncel yenilikleri, sahada desteği ve RB19 ile iş birliği yaparken performansını geliştirmek için üst düzey uzmanlığı sağlıyorlar. Yenilikçi yaklaşımları, bizi Formula 1 dünyasında gerçekten farklı kıldı” dedi.

ExxonMobil Global Motor Sporları Teknoloji Müdürü Tomek Young ise; “Oracle Red Bull Racing’in Resmi Teknoloji Ortağı Mobil 1, RB19 aracının performansını en üst düzeye çıkarmak için sezon boyunca ekiplerle birlikte yorulmadan çalıştı. Bu zafere giden yolculuğun bir parçası olmak çok özel. Mobil 1’in gelişmiş yağları ve teknolojisi, RB19’un motor performansını en üst düzeye çıkarmak, yakıt verimliliğini ve genel güvenilirliği artırmak için tasarlandı. Ortaklığımız, yenilikçi çözümlerin Formula 1’de başarıya nasıl yol açabileceğini gözler önüne seriyor” dedi.

Formula 1’deki deneyim, kullanıcılara sunuluyor!

Oracle Red Bull Racing’in 2023 Formula 1 Dünya Şampiyonası’ndaki zaferi, tüm ekibin ve ortaklığın sinerjisinin bir kanıtı. Mobil 1, motor sporlarında teknoloji ve yeniliğin sınırlarını zorlamaya devam ediyor. Mobil 1, şampiyonluk seviyesinde yakıtlar ve madeni yağlar geliştirmek için sahip olduğu tutkuyu, performansı ve enerjiyi, bu ortaklık aracılığıyla ortaya koyuyor. Mobil 1’in, Oracle Red Bull Racing ile olan teknoloji ortaklığından elde ettiği bilgi birikimi ve deneyimi, dünya genelindeki tüketicilerin kullanımına sunuluyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ