Demokrat Zafer

“MEMLEKET’İMDE NELER OLUYOR?”

Memleket Partisi, Bursa İl Başkanlığına atanan Şentürk Bilgi mesaiye hızlı başladı! Parti Meclis Üyesi Ruşen Seven’inde katıldığı toplantıda il Başkanı Şentürk Bilgi; Osmangazi’de Ahmet Atalay,  Yıldırım’da İlker Kılıç, Nilüfer’de Nazan Bozan, Gemlik’te Mustafa Yılmaz, Mustafakemalpaşa’da Erhan Acet, Karacabey’de Buket Sarıbalm, Mudanya’da Mehmet Er,  Orhangazi’de Şenol Selçuk’a yetkilendirme belgesini vererek bu ilçelerde ilçe başkanlıklarının oluşturulduğunu ve yerel seçimlere de en güçlü kadrolarla hazır olduklarını belirterek rakip siyasi partilere de meydan okudu.

Başkan Şentürk Bilgi; “Yaklaşmakta olan 2024 Mahalli Seçimleri öncesi bizlerden istenen Bursa’da Memleket Partisinin oy oranını katlayarak yükseltmek dahi belediyelerde Memleket Partili isimlerin kazanmasını sağlamaktır. İşimiz elbette zor ama imkansız değil. Bizler bunu başarabilecek güç ve imkana sahibiz.” dedi.

PM Üyesi Ruşen Seven; “Kurulduğumuz günden bugüne yaşamadığımız tuzak, önümüze atılan iftira kalmadı. Ama herşeye rağmen sizler Memleket Sevdanızdan vazgeçmediniz! Bizler büyük bir aileyiz. Göreceksiniz 2024 Yerel Seçimlerinde tarih sizin çabalarınızı altın harflerle yazacak!” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ