Demokrat Zafer

İSİB’in ajansı İnomist İletişim oldu

Türk iklimlendirme sektörünün global gücü İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği’nin (İSİB) iletişim çalışmalarını İnomist yürütecek

İklimlendirme sektöründe faaliyet gösteren tüm ihracatçı firmaları tek bir çatı altında toplamak ve sektörün ihracat potansiyelini artırmak amacıyla çalışmalarını sürdüren İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği (İSİB), iletişim çalışmalarını İnomist İletişim Danışmanlığı’na emanet etti.

Türkiye’de iklimlendirme sektöründe tek ve koordinatör ihracatçılar birliği olan İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği (İSİB), iklimlendirme endüstrisinin dünyada daha rekabetçi olabilmesi ve bilinirliğinin artması için çalışmalarına devam ediyor. İSİB çalışmalarıyla; yurt dışında düzenlenen sektörel fuarlara katılım sağlamak, ihracat potansiyeli görülen pazarlarda ticaret heyetleri organize etmek ve fuarlara yönelik milli katılım organizasyonları düzenlemek, sektörel sorunların çözümlerine yönelik çalıştay ve üye buluşma toplantıları düzenlemek gibi görevleri üstleniyor. İklimlendirme sanayinin yüksek hedeflerine ulaşmasında önemli bir rolü bulunan İSİB, aynı zamanda yeşil ve dijital dönüşüm çalışmaları ile sektöre ve üyelerine yol gösteriyor.

İSİB’e medya ilişkileri yönetimi hizmeti verecek olan İnomist İletişim Danışmanlığı’nın portföyünde; teknoloji, otomasyon, robotik, elektrik-elektronik, yapı, inşaat, iklimlendirme, su teknolojileri, endüstriyel cam, çelik, mobilya, sağlık, iletişim (çağrı merkezi), otomotiv gibi farklı sektörlerden global ve yerli B2B ve B2C markalar yer alıyor.

İSİB Hakkında

İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği (İSİB), Türkiye’de iklimlendirme sektöründe tek ve koordinatör ihracatçılar birliğidir. Faaliyetlerine 2012 yılında başlayan İSİB, iklimlendirme endüstrisinde faaliyet gösteren tüm ihracatçı şirketleri tek bir çatı altında toplamak ve sektörün ihracat potansiyelini artırmak amacıyla çalışmalarını sürdürmektedir. 3 binden fazla üyesiyle 50’den fazla ülkede çalışmalarını yürüten İSİB, ihracat potansiyeli görülen pazarlarda gerek fuar gerek tanıtım faaliyetleri yürüterek iklimlendirme sektörünün birleştirici gücü olmaya devam etmektedir.

İSİB Sosyal Medya Hesapları:

instagram.com/turkishhvacr/?hl=tr

linkedin.com/company/isib

facebook.com/turkishhvac

twitter.com/turkishhvacr

İnomist İletişim Danışmanlığı Hakkında

İletişim alanındaki yenilikler doğrultusunda, kurumların marka değeri ve kurumsal itibarını geliştirmek, rekabet gücünü ve farkındalığını artırmak amacıyla İnovatif Medya ve İletişim Stratejileri planlayan ve uygulayan İnomist İletişim Danışmanlığı, çalıştığı kurumları ve kişileri müşteriden öte “yol arkadaşı” olarak görüyor ve onlarla birlikte takım ruhuyla hareket ediyor. Kurumların iş hedeflerine paralel iletişim hedef ve stratejilerini oluştururken inovatif olduğu kadar gerçekçi, kurumun ve toplumun değerlerine uygun planlı ve hızlı çözümler sunuyor. Bütüncül iletişim anlayışıyla yol alan ajansın temel hizmet alanı içinde; marka iletişimi, medya ilişkileri yönetimi, konu ve gündem yönetimi, pazarlama iletişimi, lider iletişimi, risk yönetimi ve kriz iletişimi, kurumsal sosyal sorumluluk iletişimi, sponsorluk iletişimi, kurum içi iletişim, içerik pazarlama, sosyal medya hesap yönetimi ve dijital pazarlama yer alıyor. 

www.inomist.com

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ