Demokrat Zafer

Schaeffler ve ALLDATA iş birliği: REPXPERT tamirhane portalı, özel tamirhanelere daha sağlıklı OEM onarım verileri sağlayacak

  • Bu iş birliğiyle ortak tamirhanelere onarım planlaması ve uygulamasında destek verileceK
  • REPXPERT kullanıcılarına özel teklif, doğrudan üretici tarafından sağlanan mevcut tüm ALLDATA onarım bilgilerine ve prosedürlerine erişim tanıyor
  • İş birliğinin İngiltere’nin ardından diğer ülkelerde de yapılması bekleniyor

Veri tabanı ve onarım yazılımı şirketi ALLDATA ve Schaeffler’in Automotive Aftermarket bölümü, REPXPERT tamirhane portalında İngiltere merkezli iş birliklerini açıkladı. İlk aşamada İngiltere’de bulunan REPXPERT ortak tamirhanelerine, orijinal ekipman üreticilerinden geniş kapsamlı onarım verileri ve talimatları alabilecekleri özel ALLDATA teklifi sunulacak.

Modern araçlarda sürekli genişletilen işlevler ve asistan sistemler, araç altyapısını da aynı oranda karmaşıklaştırıyor. Saygın bir küresel ortak olarak ALLDATA, OEM referanslarını da içeren kapsamlı veri tabanıyla sunduğu güvenilirliği daha da pekiştiriyor.

REPXPERT üye tamirhanelerini bu iş birliği sonucunda farklı avantajlar bekliyor: Servis ve onarım işleri daha verimli ve hızlı şekilde planlanmak ve uygulanmakla kalmayacak, ALLDATA erişimi sayesinde trafikteki araçların yüzde 95’inden fazlası için üreticiden doğrudan sağlanan en güncel onarım verilerine de erişim tanınacak. Ücretli sunulan materyaller arasında onarım kılavuzları, teşhis kodları ve 6 milyondan fazla teknik çizim ve elektrik bağlantılarının da gösterildiği kablo tesisat şemaları yer alıyor. REPXPERT portal üzerinden ALLDATA lisansı satın alan kullanıcılar ayrıca 5,000 ek REPXPERT bonus puanı da kazanıyor. Bu puanlar tamirhane ekipmanları, özel servis takımları ve hediyeler için kullanılabiliyor. Ayrıca ALLDATA lisansı üç REPXPERT kullanıcısına kadar erişim hakkı tanıyor; böylece bir lisans birkaç tamirci tarafından eşzamanlı kullanılabiliyor. Bu teklif yıl sonuna kadar geçerli olacak.

İş birliğinin amacı: Tamirhanelere işlerinde daha fazla destek vermek

Schaeffler REPXPERT Başkanı Sven-Olev Müller bu konuda şu yorumlarda bulundu: “Günümüzde otomotiv sektöründe bir teknoloji dönüşümü yaşanıyor; tamirhaneler artık daha karmaşık servis ve onarım işleriyle karşı karşıya kaldığından, doğru ve yerinde bilgiler ile pratik ipuçlarına duyulan ihtiyaç artıyor. REPXPERT hizmet teklifinin amacı, mümkün olan en kapsamlı içeriği sunmak. ALLDATA çözümü, bizim İngiltere’de sunduğumuz hizmetleri tamamlar nitelikte. Bu nedenle Schaeffler onarım çözümlerinin veya farklı yedek parçaların montajını yapan tamirhanelere bu uygulamayı önermekten mutluluk duyuyoruz.”

ALLDATA Genel Müdürü Karol A. Englert ise şöyle konuştu: “Schaeffler Automotive Aftermarket gibi uluslararası derecede saygın bir yedek parça ortağıyla çalıştığımız için çok mutluyuz. Bu iş birliği sayesinde yalnızca REPXPERT kullanıcılarına destek vermekle kalmıyor, aynı zamanda kendi hizmetlerimizi de ilerleterek birbirimizin uzmanlıklarından yararlanabiliyoruz.”

ALLDATA yakında Almanya, Avusturya ve İsviçre’de hizmete girecek

Almanya, Avusturya ve İsviçre’deki 18,000’den fazla REPXPERT kullanıcısının da mevcut bilgilerden yararlanabilmesi amacıyla Schaeffler Automotive Aftermarket ALLDATA ile iş birliğini genişletmeyi planlıyor.

Önümüzdeki yıl içerisinde ALLDATA, DACH bölgesi için de REPXPERT portalında desteklenecek.

ALLDATA, profesyonel otomotiv tamirhane sektöründe teşhis, onarım ve tahminleme yazılımlarındaki güvenilirliğiyle öne çıkıyor. Otomotiv verilerini kapsayan veri tabanı ve iş yönetim araçları dünya genelinde 400,000’den fazla otomotiv tamircisi ve mekatronik mühendisi tarafından kullanılıyor. Firma 1996 yılından bu yana Memphis, Tennessee, ABD merkezli en büyük bağımsız otomotiv yenileme pazarı perakendecisi AutoZone’un iştiraki.

Kayıtlı kullanıcılar, www.repxpert.com adresinde REPXPERT hizmet portalı hakkındaki tüm bilgilere ulaşabilir.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ