Demokrat Zafer

Yıldırım “KAYA” Gibi Sağlam Olacak!

DSP Bursa Örgütü; 2 ilçesine yeni görevlendirme yazısı ile kadrolarını güçlendirdi. Mudanya’ya Özgür Şahin’i, Yıldırım’a ise İsmail Kutlu Kaya’ya “görevlendirme yetki belgesi” veren DSP Bursa İl Başkanı Hüseyin Cahit Akıncı; “İki ilçemizde mevcut yönetimlerimizi güçlendirmek adına böyle bir tasarrufa gittik. Yıldırım ilçemiz Bursamızın ikinci büyük ilçesi olmakla birlikte sosyokültürel düzeyde atak yapamamış bir ilçe. Bünyesinde 81 vilayetin yanında yakın coğrafyamızdan göç alan bir ilçe. İsmail Kutlu Kaya kardeşimiz bu ilçenin yerlisi. İlçeyi de sorunlarını da çok iyi bilen kadrolarla Yıldırım’a farklı bir renk katacağına inancımız tam.” dedi.

Yıldırım’da görevlendirilen İsmail Kutlu Kaya; “Yıldırım kendi özelinde sorunların yumağı olmuş bir ilçe. DSP Yıldırım Örgütü olarak sadece elimizi taşın altına değil, yüreğimizi de koyduk. ilçenin dinamikleriyle birlikte sorunları çözeceğiz.” dedi.

Mudanya için görevlendirilen Özgür Şahin; “Mudanya, İstanbul’a ilk açılan kapı olmasına rağmen yıllardır sorunların kurtulamayan bir ilçemiz. Bursa burjuva kültürüne haiz yapının konumlandığı ilçemizde DSP Mudanya Örgütü olarak tarihi yeniden yazacağız.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ