Demokrat Zafer

Mars Hava ve Deniz Kargo, uluslararası fuarlara damgasını vurdu

İstanbul Ticaret Odası milli katılım organizasyonu ile Köln Anuga Uluslararası Gıda Fuarı ve Automechanika Dubai fuarlarına katılan 383 Türk markası, fuar operasyonlarında Mars’ı tercih etti. Uluslararası fuarlara Türkiyeden markaları taşıyan Mars, müşterilerine anahtar teslim hizmet sundu.
7-11 Ekim tarihleri arasında Köln’de gerçekleşen Anuga Uluslararası Gıda Fuarı’na Türkiye’den 287 firma; 2-4 Ekim tarihlerinde Dubai World Trade Center’da gerçekleşen Automechanika Dubai’ye 96 firma katıldı. Markaların taşıma, depolama, elleçleme, yurt dışı gümrük işlemleri ve stant teslimatı hizmetleri Mars Fuar ve Etkinlik Lojistiği Bölümü tarafından sağlandı.

Mars Fuar ve Etkinlik Lojistiği Müdürü Namık Keleş, katılımcıların markalarını dünyaya tanıtmak açısından bu tür fuarları çok önemli bir fırsat olarak gördüklerini belirtti. Sunulan hizmetleri anlatan Keleş, “Bu sene 7-11 Ekim tarihleri arasında düzenlenen, dünyanın en büyük yeme içme fuarlarından biri olan Anuga Uluslararası Gıda Fuarı için dondurulmuş gıda, taze ve kuru gıda, şekerleme, çikolata, ekmek ve pastane ürünleri, organik ürünler, bakliyat, sıcak ve soğuk içecek, sebze ve meyve gibi ürünlerin taşınmasının yanı sıra depolama, elleçleme, yurt dışı gümrük işlemleri ve stant teslimatı işlemlerini gerçekleştirerek müşterilerimize anahtar teslim hizmet sunduk.” dedi.

Ürünün cinsine göre taşıma yapıldığının altını çizen Keleş, karayolu ve havayolu modları ile taşıma işlemlerinin yapıldığını belirterek dondurulmuş ve ısı kontrollü ürünler için bozulabilir kargo taşımacılığının da gerçekleştirildiğini söyledi. 7.900’ün üzerinde firmanın katıldığı Anuga Uluslararası Gıda Fuarı’nı 200 ülkeden 140 binin üzerinde kişi ziyaret etti.

En büyük uluslararası ticaret fuarlarından biri olan Automechanika Dubai’de de müşterilere anahtar teslim hizmet sunduklarını belirten Keleş, “Otomotiv satış sonrası endüstrisinin bileşenleri; otomobil, kamyon, motosiklet, bisiklet, ticari araç için her türlü parça ve aksesuarları, elektronik sistemleri, bakım ürünlerini ve teknolojik gelişmelerinin sergilendiği Automechanika Dubai’ye katılan firmalar için taşıma, depolama, elleçleme, yurt dışı gümrük işlemleri ve stant teslimatı hizmetlerini verdik.” dedi. 2 bine yakın firmanın katıldığı Automechanika Dubai’yi 161 ülkeden 52 binin üzerinde kişi ziyaret etti.

Kasım ayında da Automechanika Shanghai fuarına Türk markalarını taşıyacak olan Mars Hava ve Deniz Kargo, güçlü alt yapısı, entegre çözümleri ve uzman kadrosu ile fuar ve etkinlik lojistiği alanında dünya standartlarında hizmet vererek markaları SIAL Paris, SIAL China, SIAL Canada, Anuga Köln, Automechanika Dubai, Automechanika Shanghai,The Hotel Show Dubai, Canton gibi birçok fuara taşıyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ