Demokrat Zafer

Bursaspor’da dev proje!

İşte herkesi heyecanlandıran anlaşmanın detayları

Elde edilecek gelir ile kulübün geleceğini sağlama almak için kripto camiasına bomba gibi girmeye hazırlanan Bursaspor’da, Ahtapot Holding ve L Bank iş birliği ile “Bursa Fan Token” anlaşması yapıldı.

Bursaspor’da dev proje! İşte herkesi heyecanlandıran anlaşmanın detayları

enbursa.com

Haber: Melisa Öztürer
Kamera: Fırat Yıldırım

Bursaspor’un geleceğini sağlamak almak amacıyla uzun yılları kapsayacak ve kulübe ciddi gelir kazandıracak “Bursa Fan Token anlaşması”, Ahtapot Holding iş birliği ile yapıldı.

1.2 milyar TL’yi aşan borcu olan Bursaspor Kulübü’nün geleceği ile ilgili olarak Ahtapot Holding’le yapılan lansman töreni Yüzüncü Yıl Atatürk Sütaş Stadyumu’nda yapıldı.

Bursaspor Başkanı Recep Günay, Ahtapot Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Efe ve L Bank Türkiye Sorumlusu Ekrem Örük ile birlikte firma yöneticileri katıldı.

Yeşil beyazlı kulübün kripto camiasına girmesiyle gelecekteki kazanımlarına yönelik ilgili dikkat çeken açıklamalar yapıldığı lansmanda Bursa Fan Token, Spor-Blackhain, Dijital Cüzdan Uygulaması, Metavers, Marketplace Uygulaması, Altın Madenciliği ve Güneş Enerjisi Projeleri gibi birçok konuda bilgi verildi.

“BURSASPOR EKONONİK ÖZGÜRLÜĞE KAVUŞACAK”

Bursaspor Başkanı Recep Günay, “Bursa Fan Token” projesinin kulübün önümüzdeki yıllarda kimseye ihtiyacı kalmadan ekonomik özgürlüğünü kendi eline aldıracak büyük bir proje olduğunu belirtti.

“TARAFTAR YÖNETİMDE SÖZ SAHİBİ OLACAK”

Kulüp için yeni gelir kaynakları yaratmak ve taraftarla daha yakın etkileşim kurmak için hayata geçirilecek anlaşma ile Fan Token’ı alacak taraftarların; kulüp tesislerine özel erişim, yönetim ve futbolcularla tanışma, yönetimde söz sahibi olma gibi imkanlara da sahip olacağı ifade edildi.

“KULÜP KENDİ ELEKTRİĞİNİ ÜRETECEK”

Dijital cüzdan, Metaverse ve Marketplace uygulaması’nın yanı sıra Güneş Enerjisi Projesi de lansmanın en çok ilgi çeken projesi oldu. Güneş enerjisi projesiyle stadyumun üzerine kurulacak güneş panelleriyle kulübün kendi elektriğini karşılayacağı ve kalan elektriğin de devlete satacağı bilgisi verildi.

Ahtapot Holding’in borsa kanadında iş birliği yapacağı L bank ile de Bursaspor’u global çapta Blockchain teknolojisine adapte edilmesi sağlanmaya çalışılacak.

Bu projenin Bursaspor’a büyük kazanç sağlayacağını belirten Başkan Recep Günay ise transfer tahtasının açılması için çok büyük bir paya sahip olduğunun da altını çizdi.

Gelişim sürecindeki projenin yenilikleriyle ilgili önümüzdeki günlerde yeni bir tanıtımın daha yapılması planlanıyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ