Demokrat Zafer

“CUMHURİYET’İMİZİN 100 YILLIK GURURUNU YAŞIYORUZ”

MHP Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin, Cumhuriyet’in 100. yılını kutlamanın gururunu ve heyacanını yaşadıklarını söyledi.
Türkiye’nin her karış toprağının şehitlerin kanıyla sulanıp alındığını belirten Başkan Çetin, Cumhuriyet’in ilelebet yaşayacağını ifade etti.
“DÜŞMAN İŞGALİNDEN 100 YIL ÖNCE KURTULDUK”
“29 Ekim 1923 yılında, bundan tam bir asır önce düşman işgalinden külliyen ve ebeden arındırılmış vatan topraklarında hürriyet ve bağımsızlığımızın yeni yol haritası olarak ilan edilen Cumhuriyetimizin 100. yaşını aynı coşku ve heyecan içinde kutlamanın onurunu yaşıyoruz.” diyen MHP Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin sözlerine şöyle devam etti; “Bu onuru bizlere yaşatan, başta Cumhuriyetimizin bânisi, Kurtuluş Savaşımızın Komutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını, istiklal ve istikbal mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.
Cumhuriyet, tarihi boyunca hürriyet ve istiklali için haklı mücadelelere girişmiş aziz milletimizin, 20. asırda varlığını sürdürme ve tarih kurucu konumunu muhafaza etme azminin sonucu olarak kurulmuştur. Bugün, iktisadi, siyasi ve kültürel anlamda büyük kazanımlarını yanına alarak 100. yaşına girmiş bir Cumhuriyet, bağımsızlığımızı tahkim etmek için attığımız adımların en önemlisidir.”


“100 YILDIR KENETLENEN BİR MİLLETİZ”
MHP Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin; “Aziz milletimiz, Cumhuriyetimizin kuruluşundaki ortak milli duygu ve değerler etrafında kenetlenerek bugüne gelmiştir. Türkiye’yi birlik ve beraberlik içerisinde dünyanın en aziz, en şerefli milleti yapmak isteyenler biziz, Ama Türkiye’yi eskilerde olduğu gibi ; ele güne muhtaç etmek isteyip hala o düşüncede olanlar vardır . Ama biz Türkiye’nin Türkiye’den de büyük olduğunu söylüyoruz ve bu uğurda mücadele eden biziz etmeye de devam edeceğiz. Türkiye’yi içine kapatmak isteyenler vardır. Ama Biz onların da karşılarında durmaya devam edeceğiz. Türkiye’yi büyük bir bölgesel güç ve küresel aktör yapmak için çalışacagız. Milletimizi birleştirip, milletimizi her türlü farklılıklarıyla, Türküyle, Kürdüyle, Sünnisiyle Alevisiyle, başörtülüsüyle başı açığıyla birleştirmeye devam edeceğiz ve barışık bir şekilde yaşamaya devam edeceğiz. Milletin arasında ayrılıklar isteyenlerin karşısında olacağız.
Dolayısıyla Milletimiz yaşadığımız tüm badireleri birlik ve beraberliğinden ödün vermeden aşmayı başarmış Cumhuriyet’i bu yaşına erdirmiştir. Bizler de aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin emaneti olan vatanımıza ve Cumhuriyetimize sonsuza kadar sahip çıkacak ve daha büyük zafer ve başarılarla yarınlara taşıyacağız. Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, kahraman silah arkadaşlarını ve bu toprakları bizlere vatan yapan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygı, şükran ve rahmetle anıyorum. Cumhuriyetimizin 100. yaşını ve tüm vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum. Hedefimiz İlay-ı Kelimetullah , Ülkümüz KızılElmadır.

İnsanı ve Devleti yaşatmak için bu kutlu yolda Huzurlu Millet , Güçlü Devlet, Onurlu Gelecek ile YAŞASIN CUMHURİYET diyorum. şeklinde konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ