Demokrat Zafer

Cumhuriyetimizin 2. yüzyılı, inanıyorum ki milletimizin kararlılığı ve azmiyle aydınlık yarınlar getirecektir.

Başkan Ertuğrul Yavuz’dan, Cumhuriyetin 100. Yıl Dönümü Mesajı

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yıl dönümü olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle bir açıklama yapan İYİ Parti Gemlik İlçe Başkanı Ertuğrul Yavuz, bu özel günün, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük ideallerinin bir simgesi olduğunu vurguladı.

Başkan Yavuz, mesajında, “Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, büyük fedakarlıklarla kurulan Türkiye Cumhuriyeti, bugün 100. yaşını kutlamanın gurur ve sevincini yaşıyor. Bu vesileyle, Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere, istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını, şehit ve gazilerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.” dedi.

Cumhuriyetin 100. yılında, ülkenin birlik ve beraberliğinin, demokrasinin ve laikliğin daha da pekiştirilmesi gerektiğinin altını çizen Yavuz, şunları kaydetti: “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, çağdaş, bilimsel düşünceye sahip bireyler olarak yetiştirilmesi, ülkemizin dünya sahnesinde hak ettiği yere gelmesinin en önemli anahtarıdır. Cumhuriyetimizin 2. yüzyılı, inanıyorum ki milletimizin kararlılığı ve azmiyle aydınlık yarınlar getirecektir.”

İYİ Partili Yavuz, Cumhuriyet Bayramı’nın, milletçe kenetlenme ve gelecek nesillere güçlü bir Türkiye bırakma adına atılacak adımların bir başlangıcı olması temennisinde bulunarak, tüm Gemliklilerin ve Türk milletinin Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ