Demokrat Zafer

Bahçeli: Atatürk Havalimanı’nda israf yoktur

Millet bahçesine dönüştürülecek olan Atatürk Havalimanı’ndaki fidan dikim töreninde konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, “Atatürk Havalimanı’nda israf yoktur” dedi.

Bahçeli: Atatürk Havalimanı’nda israf yoktur

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İstanbul’un Fethinin 569. Yılı Kutlamaları ve Millet bahçesine dönüştürülecek olan Atatürk Havalimanı’ndaki fidan dikim töreninde konuştu. Toplanan kalabalıktan gurur duyduğunu ifade eden Bahçeli şu ifadeleri kullandı;

*İstanbul ihmal değil imar edildiğinin en açık kanıtı açılışı yapmak üzere toplandığımız Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’dir.

*Uzun yıllar hasretin ve vuslatın buluşma noktası olan Atatürk Havalimanı, 5 milyon 61 bin kilometrekarelik yeşil bir örtüyle bürünecektir. Milletimizin hayat standardı ve yaşam alanı genişleyecektir.

“YEŞİLE HÜRMETİN SONUCUDUR”

*Bu kapsamda gölgesinde huzurla oturacağımız 145 bin 300 ağacın dikilme hedefi insana ve yeşile hürmetin sonucudur.

*Dikilen fidanlar fethin ruhuyla büyüyecektir. Millet bahçesi gönülleri, umutları, gelecek hayallerini buluşturacaktır.

“YIKIM, İSRAF YOKTUR”

*Kurulu bulunan bina ve peronların bilim sanat müze ve fuar merkezi olarak kullanıma sokulması İstanbul’un çehresini değiştirmekle kalmayacak tarihin çağrısına kulak vermek, çağın akışına riayet anlamına gelecektir.

*Bize göre millet bahçesi kucaklaşmanın adresi, kaynaşmanın adasıdır. Müflis ve ikiyüzlü siyasetçilerin estirdiği yalan rüzgarının tam tersine Atatürk Havalimanında yıkım, israf, heba edilmiş miras yoktur. Bilakis İstanbullu kardeşlerimi feraha kavuşturacak ihya ve inşa faaliyeti vardır.

“ATATÜRK ADININ SİLİNMESİ HİÇ KİMSENİN HATIRINA GELMEMİŞTİR”

*Atatürk adının silinmesi hiç kimsenin hatırına ve gündemine gelmemiştir. Aklını kiraya verenler, siyasetini rehin bırakanlar, vicdanını esir düşürenler akletmek şöyle dursun ne ahde vefayı bilirler ne ahlâkı tanırlar ne de vatan ve millet sevgisine bağlı kalırlar. Bunların işi gücü fitne fesattır. Geçim kapıları gıybet ve tezvirattır.

*Gece parkta ağaçların söküldüğünü iddia eden müfteriler şimdi onbinlerce ağacın dikilecek olmasından, çevreyi güzelleştirme gayretlerinden rahatsızdırlar. 4 ağaç değil kriz çıkarma hevesi, Türkiye’yi yönetilemez hale getirme arayışıdır.

*Gezi’de cevabını milletten aldılar, 6-8 Ekim’de ihanetlerinin bedelini ağır şekilde ödediler, Doğu ve Güneydoğu’da isyana kalkıştılar, çok şükür açtıkları çukura gömüldüler.

“ÜLKEMİZ SÜPER GÜÇ”

*15 Temmuz’da dış bağlantılı FETÖ’cü hainlerle üzerimize geldiler, Türk milletinin haşmet ve asaletiyle ezildiler ve yenildiler.

*Hangi tuzağı kurarlarsa kursunlar Türkiye’yi geçemezler, İstanbul’u teslim alamazlar, iman setini aşamazlar. Yolumuz Kızılelma’dır, ülkemiz süper güç, Türkiye’ye ulaşmak yakın hedefimiz Cumhuriyetin 100. yıldönümünde yeni bir demokrasi zaferiyle tarihi yürüyüşümüze devam etmektir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ