Demokrat Zafer

Gamze Cizreli, “Ateşle Oynayanlar”ın hikayesiyle D&R’da

Ankara’da başlamıştı, Ankara’da imzalayacak

Gamze Cizreli, “Ateşle Oynayanlar”ın hikayesiyle D&R’da

Başarılı iş insanı ve girişimci Gamze Cizreli, kendi deyimiyle ‘yaşadıklarından kendine kalanları’ kaydettiği “Ateşle Oynayanlar” isimli kitabını 30 Ekim’de D&R’ın Ankara Tunalı mağazasında okurları için imzalayacak.  

Türkiye’nin en büyük kitap platformu D&R, kitapseverlerin her sene büyük bir ilgiyle takip ettiği geleneksel D&R Kitap Fuarı kapsamında düzenlediği imza günleri ve söyleşiler ile sevilen yazarları okuyucularıyla bir araya getirmeye devam ediyor. 7’ncisi gerçekleştirilen kitap fuarında bu sene ağırlanan değerli yazarlar arasında başarılı iş insanı ve girişimci Gamze Cizreli de bulunuyor. Cizreli; Ankara’da kurduğu ilk markalardan BigChefs’in yükseliş hikayesini ve kendi hayat tecrübesini anlattığı otobiyografisi “Ateşle Oynayanlar”ı imzalamak için 30 Ekim Pazartesi günü saat 18.00’de D&R Ankara Tunalı mağazasında okurlarıyla buluşacak.

“Ateşle Oynayanlar” kitabı hakkında

Gamze Cizreli’nin otobiyografik kitabı “Ateşle Oynayanlar” bir kadının hayallerini gerçekleştirme yolculuğunu anlatıyor. Cizreli’nin yükselişleri ve düşüşleri, iç dünyasıyla iş dünyası, anneliğiyle yöneticiliği, arzularıyla korkuları, yaşadıklarıyla kaçırdıkları iç içe geçmiş halde sunuluyor. “Ateşle Oynayanlar”, kendi içindeki ateşi söndürmeden taşımak ve başkasının gözlerindeki kıvılcımı alevlendirmek isteyenler için yazıldı. Kitabın tüm geliriyle de kız çocuklarının eğitimi için “Bir Kıvılcım Yeter” burs fonu oluşturuldu.

https://www.dr.com.tr/

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ