Demokrat Zafer

Yemek sektöründe yeniçağ başlıyor

Yemek endüstrisinin yerli oyuncusu Nilsen Makine, yerli imkânlarla ürettiği otomatik yemek makineleri profesyonel yemek sektörünü çağa ayak uydurmasına öncülük ediyor. Nilsen Makine Sahibi Önder Mutlu, %100 verimlilikle çalışan otomatik yemek makinaları ile profesyonel mutfak endüstrisinde yeni bir dönem başlayacak” dedi.

Endüstriyel mutfak dünyasının yerli üreticisi Nilsen Makine, yerli üretimle üretilen ve patentleri kendisine ait otomatik yemek makineleri ile dünyada bir ilki gerçekleştirdi. Ürünleriyle sektörde yeni bir çağ başlatan şirket, yurtiçi ve yurtdışındaki profesyonel mutfakların dijitalleşme yolunda yardımcısı oluyor.

Dünyada tek olan otomatik yemek makinelerini Türkiye’de üretiliyor

Nilsen Makine Sahibi Önder Mutlu, “Yurtiçi ve yurtdışında 50’den fazla markanın 1000’lerce mutfağında kullanılan ürünlerimizle müşterilerimize yeni bir çağın kapılarını aralamalarında destekçi oluyoruz. Patenti bizde olan ve dünyada tek olan otomatik yemek makinelerinin gördüğü ilgiyi hem firmamız açısından hem de ülkemizin geleceği açısından umut verici bir gelişme olarak düşünüyorum. Üretimin Türkiye’de yapıldığı makinelerimiz yakın zaman içinde dünyanın her köşesinde milyonlarca insana yemek pişirecek” dedi.

Yemek makineleri ile %100 verimlilik

Mutlu, Türkiye’den başlattıkları kıvılcım ile dünya endüstriyel mutfak sektörünün gelişimine liderlik etmeyi hedeflediklerini belirterek, “Profesyonel mutfak endüstrisinde yeni bir dönem başlayacak. Yaptığımız AR-Ge çalışmalarımız sonucunda geliştirdiğimiz yemek makineleri, hijyen ve tasarruf açısından çığır açarak üretici ve tüketiciler için en mükemmelini ortaya çıkıyor. Ürünlerimiz mutfaklarda %100 verimlilik sağlıyor. Yurtiçinde 100’ün üzerinde profesyonel mutfakta yer alan ürünlerimiz yurtdışında da ABD, Suudi Arabistan, Avusturya başta olmak üzere 10 ülkede kullanılıyor” ifadelerini kullandı.

Pilavdan aşureye 100’ün üzerinde yemek tam kıvamında

Otomatik yemek makineleri hakkında bilgi veren Mutlu, “İlk olarak el değmeden üretim yapan makinelerimiz mutfaklarda yaşanan iş gücü, verimsizlik, yüksek maliyetler ve eleman sorununa çözüm sunuyor. Reçete üzerinden yemek yapan makinalar pilavdan çorbaya, aşureden sulu yemeklere kadar 100’ün üzerinde yemek yapabiliyor. Ölçü üzerinden yemek yapıldığı için de her zaman aynı tatta, aynı kıvamda yapabiliyor. Yemek sayısı isteğe göre destek sağlanarak da artırılabiliyor. Enerji maliyetlerini de hesaba katıldığında %30’un üzerinde tasarruf sağlıyor. Ürünleri satın alan müşterilerimiz kısa bir tanıtım sürecinin ardından kullanmaya başlıyor” şeklinde konuştu.


ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ