Demokrat Zafer

Bir Avuç Mutluluk Avucunuzda…

Derneğin amacı Özel Bireyler (Engelli) İhtiyaç Sahibi Ailelere, Bakıma Muhtaç Yaşlı Bireylere, Sokak Hayvanlarına Destek olmak-katkıda bulunmak, Bursa Halkına hizmet etmek olarak belirlendi. ‘Bir Avuç Mutluluk Derneği’nin çiçeği burnunda Genel Başkanı Senayi Üzek, Yönetim Kurulu Üyeleriyle beraber ilk toplantısını gerçekleştirdi.
‘Bir Avuç Mutluluk Derneği’ kuruldu

BSHABERLER / SEVİNÇ ÇELEBİ

Genç yaşına rağmen çeşitli STK ve Siyasi Parti Teşkilatlarında görev alan ve Bursa Halkına Hizmet aşkıyla yanıp tutuşan Senayi Üzek, 8 Kasım 2023 tarihinde Bursa’ya bir dernek daha kazandırdı ve ‘Bir Avuç Mutluluk Derneği’ni kurdu.

‘Bir Avuç Mutluluk Derneği’nin Kurucu Genel Başkanı Senayi Üzek, Yönetim Kurulu Üyeleriyle ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Derneğin Kuruluş amacı ve faaliyetleri hakkında görüş bildiren Üzek “Amacımız Özel Bireyler (Engelli) İhtiyaç Sahibi Ailelere, Bakıma Muhtaç Yaşlı Bireylere, Sokak Hayvanlarına Destek olabilmek-katkıda bulunmak. Bursa Halkına hizmet etmek, edebilmek her daim en büyük arzum olmuştur. Bunu da en iyi canla başla çalışacak bir ekiple olabileceğine inandım ve bana inananlarla birlikte ‘Bir Avuç Mutluluk Derneği’mizi kurduk.

Kurulur kurulmaz işe koyulduk ve engelli bireylere raporuna ve hastalığına göre ekipmanlar (tekerlekli sandalye, yürüteç, hasta yatağı) İhtiyaç sahibi ailelere (kira yardımı, erzak yardımı, ev içi tadilat ve tamirat) işlerinde faydalı olabilme girişimlerine başladık.

Skolyoz (Omurga Eğriliği) hastası olan minik kardeşimize yürümesinde daha kolaylık sağlayıp sosyal yaşantısına daha adapte olup hem yaşıtlarıyla birlik ve beraberlik içinde oynayıp, derslerine çalışması başarılı olması için hayırseverlerimizin desteğiyle yürüteç aldık ve Teşkilat Başkanımız Özlem Yıldırım aracılığı ile teslim etmenin mutluluğunu yaşadık.

Tek isteğimiz ve kârımız yüzlerde oluşacak tebessüm” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ